Dagens Låt

2011-03-31 / 17:32:22

Är : Born this way - Lady Gaga

Här är en bild på Gaga :



Och en till :


Regnig dag :(

2011-03-31 / 16:58:09
Tjoo ;)

Idag har varit en okay dag men det som gör dagen sämre är ju att det e "skitväder" .

Först hade vi spanska och då hade vi läxförhör. Sen hade vi engelska och då jobbade vi med läxorna tills nästa vecka och andra grejer. Sen hade vi svenska och då började vi på våra berättelser. Och jag e lite arg på det... För man ska lyckas att skriva en saga på BARA 2 sidor och ska vara klara nästa vecka på tisdag! kommer aldrig att gå ! Men i alla fall sen hade vi lunch så jag och Klara gick och käkade. Sen tittade vi på när "skaftökillarna" spelade biljard och sen tittade vi på när Jokke och Hampsu spelade biljard, och det var kul som vanligt :)
Sen hade vi no, då tittade vi på film. Sen hade vi tjugo minuters rast och då spelade Hampus,Klara + jag ( ett litet tag) Ohtello. Men sen hade vi Elevens val. Och jag har Hemkunskap så vi gjorde pasta och köttfärssås.

När jag kom hem så käkade jag lite och nu sitter jag i soffan och är här på datan och har inte en aning om vad jag ska göra.


Här är en bild på miina skor :P

Våren är här ...

2011-03-30 / 19:10:11
Tjoo igen ;)

Jag och Klara va ute och gick och så såg vi det här :




Stegen är på plats... Så nu blir det bad snart :D Vårtecken ;)

En härlig promenad. Så fint väder.

Fint väder :)

2011-03-30 / 16:43:19

Tjoo !

Idag har varit en helt underbar dag ! :)

Först hade vi spanska, och då hade vi ett oförberet prov :/ Sen hade vi gympa och då körde vi basket och det var kul ;) sen gick jag och Klara o käkade för vi hade lunchrast och sen tittade vi på när några från klassen spelade biljard :) Sen hade vi träslöjd ( yeey ! :D ) Och då flätade Hampus mitt hår och så oljade jag min makrillmeta och så gick jag fram o tillbaka och pratade me Jacob o Klara o så.. Sen så blev jag klar med min makrillmeta och så var lektionen slut :/ men vi hade so och då läste vi först läxan vi har tills på Fredag och sen blev vi uppdelade i grupper, jag hamnade med Jokke & Viktor & Simon. Och så skulle en från laget gå och typ måla en ritning som vi andra ska bygga med 5 papper och några tejpbitar. Och han som målade ritningen ,alltså Viktor, han fick inte visa för oss hur han hade ritat , Men han skulle förklara för oss en gång. Men sen var skolan slut och då gick jag och Klara hem hit till mig och vi pratade lite o sen gick vi ner till Norra Hamnen <3. Och så sen gick hon på dansen och då käkade jag lite och nu sitter jag och väntar på att Klara ska komma tillbaka till dansen så vi kan gå ner till Norra Hamnen igen ;)



En bild på mej från igår =)

Skaftö <3

2011-03-29 / 19:49:54
Tjoo! ;)

Idag är det tisdag och det har varit en helt okay dag.

Först hade vi Spanska och då fick vi reda på läxan tills på torsdag och så började vi på ett nytt kapitel. Och sen hade vi matte och då var vi i datasalen. Och där gjorde vi diagram. Och sen hade vi engelska och då läste vi och sånt... Sen hade vi lunch och då käkade vi och sen gick jag och Klara runt lite. Men sen hade vi svenska och då diskuterade vi saker om några sagor. Min grupp var Klara och Viktor och Adam. sen pratade vi hela klassen. Och sen efter det hade vi so och då fick vi också läxa också tittade vi på Löpsedeln. Och sen gick jag och Klara hit och jag käkade och sen gick vi hem till Klara och tittade på tv och pratade och sånt och sen åkte vi till skaftö. Jätte fint,kul <3 Väldigt mysigt ställe :) Båtar är sköjj... Fast man är båträdd.. Men sen åkte vi hem igen och jag gick hem till mig. Och jag käkade lite vofflor och nu tittar jag på tv och är här på datan.

Men vi ses ;)



Fina skaftö ;)





Havet är blått <3 ;)

Måndag igen

2011-03-28 / 20:31:18
Tjooo ;)

Idag hade vi först Drama och det var kul... Jag blev begraven av stolar :P haha....
I alla fall och sen hade vi Matte och då bytte vi platser, Jag hamnade bredvid Blohm. Sen hade vi lunch och då tittade jag på biljard och när Klara o Elin körde stress. Sen hade vi sim. Men jag var ej med. Och sen hade vi No o sen hade vi svenska. Och sen var skolan slut.

Jag och Klara gick hem till mig. Vi pratade och gick på promenad och tog kort och så... Vid Norra Hamnen såklart<3 Sen tittade vi på tv och spelade Uno med min syrra. O sen gick hon hem och då gick jag in i duschen och nu tittar jag på tv och ska käka snart.



Hasta Luego !

En slapp dag

2011-03-27 / 20:26:42

Tjoo !

Idag har det inte varit något speciellt.
Jag har varit ute på en promenad med mamma och syrran. och så har jag suttit hemma och tittat på tv varit här på datan och det är faktiskt det ända jag gjort ida.

Men imorn är det Måndag, skolan börjar och man får träffa alla igen ;)



Mee ;P

Dagens Låt

2011-03-27 / 12:06:01


Är : 21st century Girl - Willow Smith


Detta är Willow Smith. Som bland annat har gjort låten : Whip My hair

Promenad ?

2011-03-27 / 11:58:45


Mee today ;)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Det blir nog snart en promenad...

Men kommer senare idag. Om inte internet försvinner igen då :/

Dagens Låt

2011-03-26 / 17:00:50


Är : Boys don't cry - Ulrik Munther

Lyssna ge den en chans.
Jag är säker på att någon kommer gilla den

Solsken och livet kan inte vara bättre ! ;)

2011-03-26 / 16:59:03
Tjooo ! ;)

Idag har varit en underbar dag ! Det är solsken och det blåser inte alls mycket längre, däremot är det ju inte jätte varmt... :/ Men vi har ju Sol !! :D

I alla fall.. Jag vaknade klockan halv nio. Jag var på datan och sen fixade jag mig och åt frukost och sen gick jag till skolan där jag skulle träffa Klara och vi gick en sväng i Norra Hamnen och sen till stan och sen hem hit till mej. Och så pratade vi och lyssnade på musik och rippade skivor till min data. Sen gick hon hem. Och jag fortsätte att rippa skivor och lyssna på musik. Sen kom Klaran in på msn :) och du chattade vi där och sen åt jag Mos och Köttfärslimpa. Och nu sitter jag i soffan och är propp mätt och lyssnar på musik och vet inte vad jag ska hitta på... :/

Ville ut på promenad med Klaran men hon orkade inte :/

Se yaa ;)


Visst är solen underbar !! :D Den här solen njuter av värmen den ger ifrån sig :P

Våffeldagen

2011-03-25 / 20:19:28

Tjoo ! ;)

Idag har varit en Bra dag :)
Först hade vi Matte och sen hade vi No och sen hade vi so och på so:n var det konsitgt nog rätt kul, Vi har nämligen en "pjäs" om brott och i tingsrätten :) Och sen hade vi lunch och sen skulle Klara iväg till... jag glömmer alltid bort vad det heter, a i alla fall någonstans. Men sen så hade vi Pt ( project tid ) och då lyssnade vi på en ljudbok. Men sen när det typ var 5 minuter kvar tills vi sluta så kom några in med goooda vofflor till oss som vi fick. Men sen skutade vi och jag hängde med Klara en sväng hem till henne. Men sen var jag tvungen att gå hem. Jag åt vofflor <3 Och sen var jag på datan. Fast jag hade inget internet det bara försvann. Men sen så skulle mamma iväg med en vän och då skickade vi ner mormor hit till mig och syrran. Men sen ringdde Klara och frågade om jag ville hänga med på en promenad till Norra Hamnen och jag sa såklart Ja ! för det är den bästa plats som finns + att det är ju för fan Klara ! <3  Här kommer ett par bilder :




kameran



Kameran



Kameran


De var de bilderna. Fast jag tog en MASSA bilder mer. Men en underbar kväll i alla fall ;) Vi ses <3

Dagens Låt

2011-03-24 / 15:57:17

Jag ör ledsen att jag inte har lagt upp "dagens låt" på ett tag men jag har helt glömt bort det .. Men idag kommer det i alla fall :




Är : Sharada - Skye Sweetnam

Vofflor

2011-03-24 / 15:53:45

Tjooo ! ;)

Idag... vad har hänt idag... Jo :
Först hade vi spanska och sen hade vi engelska och du lyssnade vi på redovisningar.. Och efter det hade vi svenska och det var väll okay. Men sen hade vi lunch , Jag o Elin käkade ( Klara e sjuk) Men sen gick vi och tittade på när ngr killar från klassen spelade biljard och det var kul som vanligt ;) Sen hade vi biologi och vi fick sluta 10 minuter tidigare så vi hade en halv timma rast tills elevens val började. Jag och Elin satt och tittade på när Hampus och Blohm spelade "stress" och Jokke & Samuelsson tittade på oxxå. Och det var kul :)
Men sen hade vi elevens val. Och jag har hemkunskap.. Men där gjorde vi i alla fall vofflor <3 Det var riktigt gott :)

Och nu har jag pratat med Klara och nu blir det väll att sitta vid datan en stund och längta tills imorn ;)


 


See yaa ;P

Tingsrätten

2011-03-23 / 15:38:11

Tjooohoo ;)

Idag har varit en lite annurlunda dag. Det har inte varit som vanliga onsdagar.
Först hade vi som vanligt Spanska och sen hade vi gympa fast istället så gick vi på promenad i olika grupper och skulle göra olika uppgifter. Men sen gick vi till busshållsplatsen för vi skulle åka buss till uddevalla och där skulle vi till Tingsrätten. Så vi åkte buss och när vi kom fram så käkade vi på Mc donalds. Fast inte jag för jag gillar ju INGEN mat. Typ i alla fall.




Sen fick vi gå runt en liten stund, Men sen så gick vi till tingsrätten.. Vi satt där men ingen kom, Målsägande eller tilltalad. Så det blev ju misslyckat. Men sen åkte vi hem och det var en rolig resa. Sen kom vi fram och jag höll på att ramla så mycket blåste det.

Men jag gick hem och jag åt pannkakor och nu sitter jag och tittar på tv.

See you !

Torp ;)

2011-03-22 / 20:00:30

Tjoo ! ;D

Idag är det tisdag och det har varit bra :)

Först hade vi spanska och då bytte vi platser och efter hade vi matte och sen hade vi engelska . Och det var helt knäppt men rätt kul ändå :) Vi skulle näligen gå ner på stan och gå runt och fråga folk där nere om de hade vart i typ mexico eller england och några fler länder. Jag och Klara gick. Sen hade vi lunch. och där var det helt fullt typ överallt. Och efter hade vi svenska och sen hade vi so.

Efter skolan gick jag hem till Klara vi satt och tittade på film och sen åkte vi till torp. Men nu sitter jag hemma och är trött... 

Men vi ses

Vann inte :(

2011-03-21 / 16:29:28

Tjoo på er ! ;)

Idag har varit en helt perfekt dag.
Först hade vi Drama :) och där körde vi först en lek som man skulle ha en lapp på pannan och så skulle de andra i gruppen beté sig så mot mig som det stod på lappen. Till exempel: att man skulle missförstå den personen hela tiden eller så skulle man behandle en som luft. Och det var väll rätt kul.  Sen skulle vi gå runt i rummet medans det låg lappar på golvet och när en av våra lärare ropade stop så skulle vi ta den lappen som låg närmast osså skulle man göra det som var på lappen. till exempel: sitta på golvet och titta runt i rummet och kolla vad som hände. Eller att det var någon som hade tatt ens magiformelsbok och då skulle man gå runt och titta alla i ögonen och säga en trollformel och på det viset skulle man få reda på vem så hade tagit den, men det fick inte jag :/ Och sen körde vi "4 män och en soffa" . Och det är jätte kul :) Men det var surt för killarna vann denna gången men det var ju egentligen inget för i Fredags på Pt:n så vann ju vi tjejer 3 gånger så a. Men efter draman så hade vi Matte och sen hade vi lunch och sen hade vi sim :) Det var rätt kul faktiskt. Vi hade nämligen "tävlingar" typ. Jag hamnade med: Adam och Jacob och Samuelsson. Men ena grejen var typ att man skulle simma så många längder man kunde på 3 minuter. Och en annan var att man skulle plocka upp olika sortes grejer på bottnen och en annan var att man skulle dyka så långt man kunde och den sista var att man skulle hålla en i handen och simma bröstsim ena längden och ryggsim den andra. Och den sista körde jag med Adam. Men sen efter sim hade vi No och då fick vi reda på att vi skulle ha prov om 2 veckor om Fotosyntesen. Så vi tränade inför provet. Efter No:n hade vi Svenska och då hade vi lästimma så vi läste. Jag läser "Kyssar i Paris". Men efter det hade vi inget mer för då var skoldagen slut. Jag gick hem käkade lite och nu sitter jag här och är på datan.

Imorron har vi So läxa och det e rätt mycket vi ska kunna så den måste jag träna på sen :/

Men vi ses imorron när jag kommer in igen ;) Ha en bra fortsatt dag :)


.... You ! <3

Choklad Pudding <3

2011-03-20 / 18:19:43
Hej igen ;)

Idag har varit en blåsig dag men en härlig.
Jag vaknade klockan 8.15 . jag gick upp och va på datan. Sen gjorde jag mig i ordning och sen tittade jag på tv och åt frukost. Men sen ringde jag Klara och sen gick jag ner till ICA och vänta på Klara och Hanna och Mia och Hunden Anton :) De kom efter ett tag och vi köpte dricka sen åkte vi till Valbodalen och gick där och sen käkade vi kladdkaka. Men det var lite dåligt att solen försvann och det blåste som f*n. Men ajja det var en härlig och rolig promenad ändå. Sen när vi skulle gå in i bilen så kom solen fram och då blev man ju lite besviken. Haha men så är det.

När jag kom hem så satte jag mig såklart vi datan och fantiserade lite och lyssnade på musik. Sen åt jag chicken á lá king <3 Och sen gick jag och mamma och syrran ut på en promenad till. För jag skulle visa mitt och Klaras lilla härliga ställe. Och så var vi och köpte lite chokladpudding <3 Så sen gick vi hem och satte oss vi d tv:n och käkade chokladpudding. Och nu sitter jag fortfarande i soffan och tittar på tv och är på datan ;)

Imorron är det Måndag igen och det e skola. Vi har Drama och Matte och Sim och No och Svenska då. Drama är bäst <3

Men nu har jag inte mer att skriva så vi ses ;)

Här är en bild på den goda Chokladpuddingen, jag tänkte läsa er lite ;P



Promenad

2011-03-20 / 13:18:47
Nu har jag varit ute och gått vid valbo dalen :) det var en härlig promenad med Klara & Hanna & Mia. Det blåste en del men det var kul ändå. Vi åt kladdkaka och drack festis cactus lime. Resten av dagen vet jag inte vad som händer. Men jag hoppas i alla fall att Klara städar fort så vi kan va sen ! För jag vill till Norra Hamnen <3 .

Men här kommer en bild från promenaden:




Som sagt blåste det ändel ibland var hela den biten där nere på berget under vågorna.

Nya Tights

2011-03-20 / 10:09:11


Mina nya tights ;)







Idag vet jag inte riktigt vad som händer men jag kommer in senare idag och skriver vad som har hänt

Solen lyser och livet äger...Nästan

2011-03-19 / 17:07:14
Hej hej !! Nu var jag här igen. Den där jobbiga typen som aldrig kan sluta blogga...

Idag vaknade jag klockan halv åtta. Jag var inne på datan och sen gick jag upp gjore mig i ordning och ringde Klara. Sen åt jag frukost och gjorde mig i ordning det sista innan jag kunde gå ut med Klara. När hon kom så gick vi till Norra Hamnen <3 Där satt vi på världens bästa ställe <3 Och hade asskojj. Men sen gick vi en sväng och sen gick vi hem te mej. Vi satt och pratade och var på datan sen var hon tvungen att gå hem :( Men vänta jag käkade innan det oxxå : kicking á lá king (stavning). Men efter hon gick hem gick jag in här på datan. Och nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på... Jag har lust att titta på fotboll men ingen jag vet som spelar nu... Okay.. det där var annurlunda för att komma från min mun... eller nu hand XD

Här kommer i alla fall lite bilder från dagen :


 
Mee ;)
















Så de var de bilderna. Men jag lär väll antagligen komma in en sväng senare igen. För dagen är ju inte lsut än, jag kanske hittar på någon mer :) Vi ses <3


Det tar inte 5 minuter innan vi skrattar.

2011-03-19 / 08:38:52

Hej hej ;) Nu e jag här igen. Det är morgon och klockan är inte så mycket. Jag vaknade för ungefär 40 minuter sedan. Och nu sitter jag i min säng med datan i knät och väntar på att mamma och Matilda ska vakna. Men om de inte vaknar innan... hm... 10 så ringer jag Klara i alla fall , för jag ska nämligen va med henne idah ! :D Vi har världens bästa ställe och dit ska vi idag och jag kanske kommer smsa "någon". Jag är säker på att det kommer bli en underbar dag. Solen skiner ute det är blå himmel så det kommer bli perfekt, det är ungeför 2-3 + grader ute och klockan är ju inte speciellt mycket. Så vädret är helt okay för meej :) Jag kom och tänka på att jag har inte berättat så mycket om mig eller så jag berättar inte vad jag gör på fritiden och sånt så detta inlägg kommer handla lite om mig, fast det gör det ju alltid men jag tror ni fattar vad jag menar ändå.

Fullständigt Namn: Helena Amanda Jönsson
Ålder: 13 men fyller 14 den 7 september

På fritiden brukar jag alltid vara med Klara, min bästaste bästa kompis ! <3 Och vi brukar alltid sitta och prata för det mesta. Det kan låta tråkigt men när det gäller mig och Klara är inget tråkigt ! Jag kan söga en sak : Det tar inte 5 minuter innan vi skrattar. Och så är vi ofta ute och går vid Norra Hamnen. Och för det mesta tycker nog alla vi ör knäppa. Vi kan inte säga en mening utan att ett ord blir fel, eller så blir det rätt så tror vi det är fel och vi skrattar ju i vilket fall som helst. Vi går och viker oss av skratt i mella åt och det roliga är att det vi oftast skrattar åt är att någon säger fel, att någon snubblar, att någon skrämmer ihjäl oss ( vi är JÄTTE lätt skrämda, och det gillar alla i våran klass typ :P ), Sen kan det ju vara för att vi tänk på samma sak exakt samtidigt ( det gör vi nästan alltid ) och sen säger vi saker exakt samtidigt och det är samma saker vi säga oftast, eller så börjar vi snacka precis samtidigt fast om helt olika saker, Och vi hickar oftast samtidigt oxxå och nyser och hostar och så vidare. Så vi har kommit och tämka på att vi kanske är tvillingar fast bort adopterade. Kan det vara så ?
Men vi har alltid kul i alla fall. Och när någon är borta i skolan har vi alltid Hampus till hjälp ;) Sen har vi ju de flesta andra i klassen också. Våran klass är helt underbar. Men sen finns det ju typ 2-3 stycken som ska bort så är det helt underbart ! Vi är 21 stycken i klassen och vi är 13 killar och 8 tjejer tror jag . Jo jag tror det är så.

Och sen brukar jag alltid fantisera också det får jag inte glömma. Och jag fantiserar det mesta om ... vänta lite det kan jag ju inte skriva här ... :P Okay det blir en hemlighet .. det får ni faktiskt inte veta. Men jag skriver oftast ner alla fantiseringar och drömmer oftast om dem. Och så klart älskar jag dem för de flesta är om "någon" och Klara och "någon".

Och för det mesta försöker jag blir bättre på att skriva dikter. Kärleks dikter, för det mesta.

Men såklart så får jag ju inte glömma att jag pluggar ju också. Mina favorit ämnen i skolan är: Drama,spanska,gympa och SLÖJD ! Min favorit dag är : Onsdag, för då har vi först spanska och sen har vi gympa och sen har vi rätt lång lunch rast och sen har vi SLÖJD ! och sen har vi ju förstås So, som kanske inte är lika roligt men ibland kan det vara rätt okay. Det beror lite på vilka man sitter vid och så :)

Och nu har jag ju bara såklart kvar : Blogga ! :)

Men nu vet jag inte så mycket mer. Jag kommer in senare idag och skriver om dagen. :)

Vi ses <3



Älskar dig <3

Kläder,Hattar,skor

2011-03-18 / 17:30:29
Klänningar:




Vilken vill du helst ha av de här ? Skriv Klänningar och sen den siffran som hör till den klänning du vill ha.


Jeans:
         


Vilka byxer vill du helat ha av de här ? Skriv byxer och sen siffran på den byxa du vill ha.





Hatt:

Den här hatten tycker jag är fin.





Hår accesoar:




Den här vill jag ha.



Myssplagg:





Den här vill jag ha ;)







Mysbyxa:



Mysbyxer måste man ha !




Sko:



Rätt cool tycker jag :)




Lite annurlunda sko :



De här är ju jätte bra, man slipper ju bli blöt om fötterna om man vill gå med klackskor en regnig dag.

Kommentera gärna vad ni tycker :) tacksam för kommentarer <3

Eclipse

2011-03-18 / 15:37:37


Eclipse är en film som är jätte bra ett tips är att titta på. Här får ni lite information :

Baksidan på film omslaget står det så här: Seattle skakas av en serie brutala mord... En vampyr fortsätter sitt oupphörliga sökande efter hämnd... Och samtidigt måste Bella Swan välja mella kärleken till Edward Cullen och vänskapen med Jacob Black- medveten om att hennes val kan krossa den sköra vapenvila mellan vampyrer och varulvar. Och samtidigt väljer hon och också mellan att leva vidare- och leva för evigt!

Edward Cullen : Robert Pattinsson
Bella Swan: Kristen Stewart
Jacob Black: Taylor Lautner

Filmen: Är en Romantisk Thriller. Speltid: 119 minuter + 186 minuter. Prod år: 2010. Tillåten från 11 år på bio. själv tycker jag att den är okay från 7 år. För vissa 7- åringar gillar ju faktiskt thrillers och sånt fast det e ju förstårs lite romantik men det skadar väll inte 7-åringar ?

På framsidan står det även : "mer action, mer dramatiskt. Det går inte att låta bli att svepas med".

Detta är ett Film Tips från mej. The Twiligt saga eclipse

Dagens Låt

2011-03-18 / 14:34:33


Är: Eyes on fire - Blue foundation

"4 män i en soffa"

2011-03-18 / 14:22:22

Hej hej :) nu var man här igen.

Idag är det Fredag och den var helt Ok ! :)
Först hade vi matte och det var väll kanske sådär. Sen hade vi biologi, Vi smakade på olika sortes socker och potatismjöl och något mer kommer inte ihåg. Det var typ inget som var gott !! Och efter hade vi So i en timma och en kvart. Det var väll sådär. Och sen hade vi lunch, jag och Klara gick och käkade och sen när vi käkat gick vi och pratade vid skåpen och sen gick vi till D-huset där vi skulle ha de 2 sista lektionerna, Projekt tid och klassråd. Vi satt där och snackade med ngr och så och sen kom våran lärare och vi började lektionen. Först skulle vi fylla i någon banket ( eller vad det nu heter ) om homosexuella (stavning) och sånt. Sen fyllde vi i ett häfte som vi alltid fyller i, och då ska man ringa in på en skala 1-10 om hur sin egens insatts och hur bra rasterna har varit och hur arbetsron är på lektionerna. Och sen körde vi "4 män i en soffa", och det är jätte kul. Vi tjejes vann 3 gånger !! :D Sen så var skoldagen slut. Jag och Klara gick runt lite och pratade innan vi gick hem. Klara gick hem till sig och jag mej. När jag kom hem hade de som skulle komma på besök redan kommit så mamma står och lagar mat nu. Det blir Tacos .. Och sen kladdkaka :D

Men vi ses ;)


Dagens låt

2011-03-17 / 19:57:36



Är : Only Girl - Rihanna

Skolan

2011-03-17 / 19:55:42
Hej :) Nu e jag här igen.

Idag så hade vi först spanska. Vi var bara 6 stycken alla från 7 ( min klass asså ) för 7E va i uddevalla. Så vi hade först läx förhör och sen så körde vi någon lek som jag inte förstod mig på. Men efter spanskan hade vi engelska och sen hade vi svenska och sen hade vi lunch rast. På rasten tittade jag och Klara på när några spela biljard. Och sen hade vi no och sen elevensval och jag har hemkunskap. Vi gjorde bullar :) de var jätte goda :) sen var skol dagen slut. Jag och Klara gick hem till mig och vi satt på rummet och pratade och hade jääätte kul :D och senare gick vi ut en sväng, klockan 6 till 7. sen gick hon hem och då satte mig här vid datan. och nu tänkte jag ta och käka lite kräm. och titta på tv. Imorron är det Fredag :)

Men vi ses :)
Detta är en bild jag är väldigt nöjd med. 
Jag tog denna bilden själv :)

Dagens Låt

2011-03-16 / 16:37:45




Denna dagens låt är * trumvirvell* : Hey Soul Sister - Train

Jätte bra låt kan jag säga :)

Arg :@

2011-03-16 / 16:15:00
Hej

Idag: Var jag i skolan. Först hade vi spanska och det var väll rätt kul. Sen hade vi gympa och du blev jag jävligt arg!! För min favorit lek , "Engelska fängelset", skulle vi nämligen köra och mamma sa att jag inte fick vara med på gympan för jag har varit sjuk ju, och jag hostar fortfarande. Men som tur va hade jag rätt kul ändå för Klara glömde sin gympa tröja så hon kunde inte heller vara med. Så vi gick runt och hejjade på de laget vi hejjade på och sånt där. Och efter gympan så satt jag och Klara och väntade på Hampus sen gick vi till matsalen och de åt och sen gick vi till uppehållsrummet och spelade Ohtello ( eller hur det nu stavas ). Sen hade vi träslöjd, och det är alltid kul :) sen hade vi so, och det var faktiskt rätt kul. Sen var den skoldagen slut. Jag och Klara gick hem till mig vi pratade och lite annat. Och nu är hon och dansar men hon kommer tillbaka sen :) Nu har jag inte mer att skriva kanske kommer in senare idag.

Ses :)

Fråga på

2011-03-15 / 20:19:16

 

Nu har jag kommit på en sak som jag kan ha någon gång ibland : Frågestund
Ni får fråga vad som helst så svarar jag på dem så gott jag kan.

Kom igen bara fråga så många fråger du kan komma på som du vill ha reda på :)
Vem som helst :)

Favorit....

2011-03-15 / 19:25:51
Favorit Mat: Pannkakor

Favorit färg: Rosa

favorit godis: geisha 

favorit film:
Eclipse

favorit program: Inget speciellt

favorit låt: Funcking perfect - P!nk

favorit artist/grupp: Declan 

favorit tjejnamn:
Amanda såklart <3

favorit killnamn: Joakim har jag tyckt väldigt länge

favorit hemsida/or : www.baahjaag.blogg.se såklart och www.nogg.se/baahjaag och www.facebook.se och www.bilddagboken.se  

favorit spel:
headbenz

favorit smilis: ;) och <3 och :) och :P

favorit choklad: geisha 

favorit frisyr:
platt hår med två låga toffsar eller sne lugg och lockigt/platt hår. 

favorit klädstil
: Tights med ett linne och t-shirt/huvtröja eller jeans med en tröja till

favorit smycke: örhängen och halsband

favorit smink: mascara och foundation

Dagens låt

2011-03-15 / 17:34:02


Fucking perfect - P!nk

Låt tips

2011-03-15 / 17:16:32
Vill ni ha låt tips ?

Om ni stanner en sväng på bloggen och kollar på vad jag lyssnar på för musik så kanske du får något tips :) (de ligger inte i den ordning jag lyssnar på dem)

1. Fucking perfect - P!nk

2. Hey soul sister - train

3. Eyes on fire - blue foundation

4. An angel - declan galbraith

5. tears in heaven - declan galbraith

6. David´s song, who´ll come with me . declan galbraith

7. enemy - Sara lumholdt

8. cooler than me - Mike posner

9. All night long - Alexandra burke

10. Hold it against me - Brintey spears

11. Hold my hand - micheal jackson and Akon

12. Hurricane - Rebound!

13. I´ll get over you - Frida Andersson

14. In the Club - Danny Saucedo

15. it´s not too late - Demi Lovato

16. Love is on fire - ItaloBrothers

17. Never alone always alone - Takida

18. One shot - JLS

19. Sharada - skye sweetnam

20. too little too late - JoJo

21. Unfaithful - Rihanna

22. When i look at you - Miley Cyrus

23. White light moment - Tove Styrke

24. Ghost - Fefe Dobson

25. Stuttering - Fefe Dobson

26. Amaranth - Nightwish

27. Battlefield - jordan sparks

28. Break of down - Eric Saade

29. Popular - Eric Saade

30. Brush it off - Plan Three

31. En vanlig dag - Ulrik

32. Firework - Katy Perry

33. Feeling Sorry - paramore

34. Grenade - Bruno Mars

35. Here i am - Renee Sandstrom

36. Hey där - Byz

37. Higher - Taio Cruz

38. If I Were A Boy - beyoncé

39. Imaginary - Evanescence

40. Innocent Eyes - Delta Goodrem

41. Längesen - Petter

42. Love - Inna

43. Magic - B.O.B , Rivers Cuomo

44. Mikrofonkåt - spetember

45. Miracle - Academy Allstars

46. Moonlight shadow - Groove Coverage

47. Naturally - Selena Gomez

48. Need You Now - Lady Antebellum

49. Ordinary Girl - Hannah Montana

50. Replay - Iyaz

51. Rullar fram. Remix 2007 Digital - Fronda

52. Satellite - Lena Mayer

53. Say Ok - Vanessa Hudgens

54. September - Daughtry

55. Story of the girl . three doors down

56- The Climb - Miley Cyrus

57. Who´s that chick - Rihanna, David Guetta

58. Written in the stars - Tinie Tempah, Eric Turner

59. Dreaming People - Jay Smith

60. Like a prayer - Jay smith

61. Black Jesus - Jay smith

62. Enter Sandam - Jay Smith

63. You and me - declan galbaraith

64. Vincent Starry, starry night - Declan Galbraith

65. The last unicorn - Declan Galbraith

Ja det var " bara några" låter av alla jag lyssnar på.

Första inlägget

2011-03-15 / 17:12:05

Hej hej !!

Detta är mitt första inlägg. Jag skaffade denna blogg för jag gillar att blogga och att jag ska kunna skriva ngn stans lite vad jag vill liksom. Jag har redan en blogg men jag är inte jätte nöjd med den( www.nogg.se/baahjaag ) Men jag vill ha en liksom vanlig blogg så man kan se alla inläggen på första sidan det kan man liksom inte på www.nogg.se . Jag vill inte heller ta bort min andra blogg för jag har rätt många besökare, ngt på 2000 snart 3000 tror jag.

Idag: Har jag inte gjort särskilt mycke. För jag har varit sjuk nu sen i Fredags, Jag var Förskyld ont i halsen hostade och febrig. Men nu är jag feber fri och hostar inte mycket och är bara lite förskyld men det skiter jag i för jag ska till skolan imorn, Jag älskar nämligen onsdagar. Det är slöjd och spanska och gympa då. Men jag kommer nog inte vara med på gympan imorron, mamma tycker inte det e lämpligt när jag har varit sjuk.
Jag har varit lite på datan och tittat på tv och gjort kort idag.

Men nu märkte jag att jag har skrivit rätt långt och jag orkar inte mer. Jag funderar på om jag ska ha: "Dagens Sötnos" och "Dagens Låt" . Vi får se hur det blir med det.

Det verkar inte som om jag kan lägga in någon bild eller något men jag får väll klara mej utan det då :P

Kram :)



 

Välkommen till min nya blogg!

2011-03-15 / 16:17:19