Bilder från dagen

2011-06-30 / 22:01:25
Hejsan hoppsan !

Nu e jag här igen.. Ni kanske tycker : Buuuh!.. Elr något liknande men det skiter jag i! Jag bloggar i alla fall fast folk kanske inte gillar min blogg... Förhoppningsvis är det väll någon som gillar den :D

Men nu får jag komma till saken.. Här kommer lite bilder från dagen :



















Kommentera gärna vad ni tycker :D

Men nu när jag åker till pappa kommer jag ej ha med mig systemkameran så jag kommer bara ta bilder med min andra lilla digitalkamera Olympus Tough och min älskade X-peria Arc <3 Men sen har jag bilder på datan från systemkameran som kanske kommer in här men det får vi se ;)

Jag måste bara påminna om att det kan bli rätt dålig uppdatering på bloggen nu när jag är hos pappa.
Jag ska ju iväg till Gotland och campa till exmpel och säkert andra grejer ;)

Men vi hörs ! Ses <3

<3 blogga

2011-06-30 / 20:19:35
Jag måste bara säga att jag

 想你     想你   想你    想你 想你想你想.
想你   想你 想你  想你   想你  想你.
想你   想你   想你 想你  想你  想你想你想.
想你   想你   想你  想你 想你   想你.
想你     想你  想你     想你想    想你.
想你想见你 想你想你    你你    想你想你想

att blogga! <33 Visst jag får inte många kommentarer men jag kräver inte det. Jag bara älskar att skriva om vad jag gjort och sånt på en blogg , det låter inte så kul när man säger så men jag tycker det är riktigt kul!!

Om ni inte har en blogg så tycker jag verkligen att ni ska skaffa en, den kan handla om ditt liv eller kanske foto? eller så kan det ju handla om mode o skönhet eller om träning eller om precis vad som helt !

Om ni vill att jag ska länka eran blogg skriv bara namnet på bloggen i kommentar :D

Jag vet att det kanske inte är så att ni vill kommentera bara för att ni kanske är den ända men då tycker jag att ni inte ska tveka.. Jag vet att jag inte får kommentarer men om kanske du kommenterar så kanske även någon annan kommenterar :D

Men vi får höras någon annan dag !! ;)

Solat

2011-06-30 / 17:01:08
Nu har jag precis kommit hem från att ha varit på stranden och solat. Jag har fortfarande inte kommit i vattnet :$ Det kommer ta ett tag! Kan jag ju säga, det e ju för sjutton jätte kallt jue!

Det ser ut som det snart kommer att börja åska.. Om det gör det kanske jag kan kolla om jag kan få några bilder på blixtrar :) blir första gången i så fall. Men någon gång måste vara den första. ;)

Men nu ska jag ta o fika lite, senare ska jag nog packa för pappa-resan imorn. Jo jag kanske inte har berättat det men imorn åker jag till pappa och då kommer jag vara dör i 2 veckor och på tisdag åker vi till gotland. Det kan bli dålig uppdatering... Vi får se, blir mobil-blogg då.

Men vi ses! <3

bilder från igår

2011-06-30 / 12:10:36

God morgon !

Jag har precis ätit lite frukost. Och så kom jag på att jag nog inte la upp bilderna från gårdagen promenad med Matilda. Det var underbart kvällväder igår. Okay här ska ni få se några utav bilderna från promenaden :













































Så det var bara några.

Herrå ! <3

Vatten bilder

2011-06-29 / 20:05:58
Hej hej igen!

Jag har precis för en liten stund sedan ätit lite jordgubbar, och så testade jag med vaniljsås och socker och det var super! tips : smaka direkt!

Och sen så fotade jag lite vatten bilder för första gången:







Inte så bra, jag vet! Men det var mitt första försök.

Kusse

2011-06-29 / 13:31:56
Hej hej !! igen...

hehe nej men jag bläddrade igenom mina bilder och så fick jag se den här på sötaste Maxime (kusse). Vi satt och myste framför kameran ;-)



Fast Maxime ville inte direkt va med på bild ...

glömde

2011-06-29 / 13:25:38
hehe jag gömde en bild som jag bara måste lägga upp, är så nöjd med den :



tagen med mobilen

Foton

2011-06-29 / 13:17:46
Hej hej ! tänkte bara att jag skulle lägga upp lite bilder på bloggen som ej har publicerats den dag jag tog dem.. :)















Alla är tagna med Nikon D3100

Stranden

2011-06-29 / 12:21:10
Hejsan hoppsan !

Idag så blir det stranden igen. Kommer kanske några bilder senare idag.

Men jag måste gå nu så jag kan byta om till bikini och så sen så drar jag till stranden med mamma och syrran.

Vi hörs <3

Rinkenäs

2011-06-28 / 16:28:12
Hej hej !!

Nu har jag för en liiiten stund sedan kommit hem från rinkenäs... tänkte att jag skulle bada men alldeles för kallt! Klara kom i, men jag fick nöja mig med att doppa fötterna ;)

Men puuuh! va varmt det är ute ...

Ne nu måste jag lägga ifrån mig datan så vi hörs !

Fotopromenad/brännboll

2011-06-27 / 18:21:41
Hej hej !!

För en stund sedan kom jag hem från en promenad med mamma och matilda. Vi var nere i Lilla Gullmarsvallen och jag hade med mig kameran såklart :D Och så hade vi med oss brännbollsrack + boll som vi köpte på liseberg igår och så testade vi de. Och sen så gick vi vidare bort mot taxi och där köpte vi glass :) mums så gott var det, blåbär och hasselnöt är ett tips på kulglass :)

förresten så har jag nog itne sagt det, inte utav mina bilder är omgjorda om jag ej skriver det, bara så ni vet ;)

Men här ska ni få lite bilder :






Tog kort på myra utan att se det :P




































Glass mums :)

Hej då !

Lisebergsbilderna

2011-06-27 / 13:00:43
Hej igen !

Jag tänkte jag skulle lägga upp några av bilderna från igår.

Så här kommer dem :


På färjan på väg till Liseberg





Liseberg!


Slänggungan ;)


Mamma och Syrran i Jukebox

Här kommer lite bilder från mammas kamera :


Omgjord (suddig)


Snygg Kanin!


Flumride


God morgon! Nu så har jag vaknat efter den...

2011-06-27 / 11:20:31

God morgon! Nu så har jag vaknat efter den roligaste dagen på länge igår. Jag är fortfarande trött, somnade inte förren vid typ 2 och vaknade nu för ungefär en kvart sen. Men jag kommer förmodligen in senare idag. Vi ses <3

Hej hej!! Just nu ligger jag i sängen och ...

2011-06-27 / 00:34:21

Hej hej!! Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Jag har ont i fötterna efter att ha gått runt på Liseberg heeeela dagen. Jag åkte Balder för första gången och flumride och båda av dem är några av mina favoriter, mina favoriter är Lisebergsbanan, flumride och Balder. Sen åkte vi ju även jukebox och slänggungan och kållerado och va var det mer? Jo just det såklart åkte vi ju sagoslottet och kaninresan ;-) vi åkte faktiskt inte min förra favorit Virvelvinden. Men flumride åkte vi typ 5 gånger:-D askul. Men nu e jag så trött så jag måste sova. Men jag kanske lägger upp någon bild eller så imorn. Hej då

Hej hej. Just nu sitter jag på bussen till...

2011-06-26 / 10:19:32

Hej hej. Just nu sitter jag på bussen till Liseberg. Jag sa ju igår att det blir dåligt med inlägg och att jag kanske kunde komma in o skriva ett på bussen och nu har jag gjort det så det blir i alla fall minst ett inlägg idag. :-) Men jag har ju egentligen inget direkt att skriva så ah. HEJ DÅ

Crusing

2011-06-25 / 21:52:05
Hejsan hoppsan !!

Jag har precis kommit hem från crusingen nere på stan. Hade roligt sällskap av finaste Klara :) Det var en riktigt rolig kväll.

Skälen till att vi var tvugna att gå hem tidigare en tänkt var att vu ska till liseberg tidigt på morgonen imorn :) Askul ska det bli !!

Går upp vid halv nio typ, och så går bussen kvart i tio och sen så kör den ju till mariedal och där kommer Klara på och sen blir det liseberg och så sen åker vi hem vid ungefär 10 på kvällen. Kul kul !! :D

Men här kommer lite bilder från min mobil på bilarna på crusingen :









gillar !



Imorn blir det nog inte något inlägg jag kommer ju ha rätt fullt upp.. Kanske kan göra ett inlägg på bussen vi får se :)

Men vi ses <3

Hoollaaa

2011-06-25 / 14:13:10

Idag så har jag ej gjort särskilt mycket.. Jag har suttit ute och typ solat bena lite och så pratat med mammis.

Förresten förut så lyckades jag få in alla bilder från igår till data :) Så nu är jag glad! ;)

Asså egentligen har jag inget särskilt att skriva om men jag ville ändå uppdatera :P

Jo föresten imorn blir det förmodligen Liseberg med Klara ! :D Ska bli askul ;) Jag kanske ska åka Balder ;P Men förmodligen så fegar jag ur men ändå ! xD

Men vi hörs senare idag tror jag när jag har något att skriva om :)
 


Varför just mig, just idag... ?!!

2011-06-24 / 16:35:01
Hej..

Just nu e jag rätt sur jag fattar inte varför ingenting funkar för mig !!!
Facebook är assegt kan knappt göra någonting där och bloggen är inte helt super heller och sen så funkar det inte med bilderna från kameran... Ni får tyvärr klara er utav bilder lite.. Kanske kan ta lite bilder från vad jag redan har på datan men ändå !

Men åhh!!! :@ Varför just mig ?! Idag/igår ?!

Hoppas det inte är fel på kameran ... det verkar itne va så för på vissa USB-minne funkar det men på vissa så funkar det inte och sen så försvann typ bilderna och kom tillbaka och en massa och nu orkar jag inte ens försöka längre... Jag försöker senare idag..

Jag e föresten ledsen för att jag inte skrev särskilt tydligt förut på mobilen men det var så att jag och mamma och Matilda gick upp vid 10 för att hinna ner till torget och dansa runt midsommar stången.. Så jag fick gå in snabbt på mobilen så att det blev en Midsommar hälsning.. Visst jag kunde ha gjort det senare men jag ville att det skulle bli någon uppdatering.. Var ej säker att jag skulle hinna med att uppdatera med, men det gjorde jag ju :)

Förresten så just nu har jag tid för att mamma fixar grillen, för vi ska grilla midsommar mat (våran tradition på midsommar), och sen så är Matilda och våra kusiner och moster och Yoav nere i Ålevik och dansar och sånt där nere.. De kommer nog förmodligen hem snart.

Men jag vill i alla fall hoppas att ni har en riktigt härlig midsommarafton i alla fall.

Nämen titta jag fick in några bilder så här får ni se en i alla fall :)



blivande midsommarkrans :)

fick in en till, Midsommarkransen blev så här :

Vet mitt hår e överdrivet stort idag :/

Glad midsommar!! Just nu håller jag på at...

2011-06-24 / 10:12:47

Glad midsommar!! Just nu håller jag på att göra mig i ordning.. Jag gillar min outfit, men det är bara det att jag vill ha hatten också, jag vill inte ha den när det liksom inte är någon sol. Men jag får klara mig utan den. Men skälen till att jag inte gick in på datan är att jag hinner inte. Men jag måste nu gå , men vi hörs!

Hej.. Just nu e jag skit sur!!! Det händer...

2011-06-23 / 14:55:31

Hej.. Just nu e jag skit sur!!! Det händer ju något med blogg.se man kan inte lägga in bilder på bloggen. Jag vet inte om detta inlägg,som jag skriver från mobilen, kommer hamna på bloggen men jag får hoppas. Vi hörs så fort jag kan göra något på bloggen.

Fotat idag då ..

2011-06-23 / 14:13:31
Jag e ledsen att det blev så sent med bilderna jag tänkte ladda upp dem förut men det var ju problem med det, men nu kommer dem.

 Bilderna från tidigare idag :






Syrran är handmodellen :P








Modell : min syrra, Matilda




























Det var några utav de jag tog.

Vi ses !


Just nu så sitter jag i soffan o bara tar ...

2011-06-23 / 13:01:12

Just nu så sitter jag i soffan o bara tar det lugnt, lyssnar på de bästa låtarna och njuter av livet. Jo men nyss så var jag ute och fotograferade med den nya kameran och den e super. Det tråkiga e just nu att vi inte har USB-kabel men vi kan få in Bilderna via kortet in i den stationera datorn och sen föra över bilderna till min data via USB-minne. Då när det e gjort så ska jag se om det inte kan komma upp lite bilder här på bloggen :-) Men senare idag så kommer mina kusiner och då blir det väll att gå upp till mormor o va med dem:-) Men vi ses! <3

Go morron

2011-06-23 / 07:52:37
Hej hej !!

Jag tänkte bara skriva lite för jag har lust, har inte så mycket att skriva men ajja.

Min syrra ligger o sover nu och mamma e på jobbet så jag e nästan typ själv.

Men jag ska vara med Klara idag en stund i alla fall för sen kommer mina kusiner :)

Men jag ska i alla fall kolla om Klara har lust att hänga med mig ut på en promenad för att ta lite kort med den nya kameran. :) Hoppas hon vill annars får jag göra det en annan dag.

Men imorn är det ju midsommarafton och då vet jag inte direkt vad min familj ska göra men vi brukar i alla fall alltid grilla så det e det ända jag vet :P Men o sen på lördag är det ju crusing occh då ska jag gå runt me Klara :D

Men vi syns! <3

Nikon D3100

2011-06-22 / 21:47:24
Hej hej ! :)

Nu är jag jätte glad !! Jag har nämligen, entligen, fått min kamera !!! Ah !!! jag e galet glad :D
Det fick bli en Nikon D3100 :) Jag är riktigt nöjd med den :)


Min Bebis <3

Men idag har jag varit med Klara :D Såklart ;) Jag gick hem till henne och den mesta tiden satt vi och försökte klara banor på Angry Birds och pratade såklart :D Sen så var vi ju även ute med Anton :) Söt vovve det, skulle vilja ha en egen jag :) Så typiskt att mamma är allergisk :/ Men man har ju en kanin hos pappa och det får man väll klara sig med ;)

Kaninen hos pappa, vid namn Ninen :


Men sen så har jag faktiskt inte gjort så mycket mer.

När jag kom hem så åt jag bara lite pannkakor och sen grejade jag med datan och mobilen. Och sen så kom Matilda och ställde sig framför mig, men jag ignorerade henne, då kommer mamma och säger:
- Märker hon inget ?
Och då blir jag såkalrt nyfiken och tittar upp och där står Matilda med en kamera :D Å gud va glad jag blev :) Så jag sa kan jag inte få testa snääälla. Men det gick inte batteriet skulle ladda. Men senare så fick jag allt testa, och sen när jag hade testat lite så gick jag in igen, och mamma märkte då att det inte fanns någon USB-kapel så vi måste ner till stan någon dag och fråga varför det ej var med någon .. :/ Men jag klarar mig ju tills des hoppas jag, jag tror mamma fixar det imorn innan hon går hem från jobbet. :)

Men just nu sitter jag och lyssnar på musik..
Låtar på mobilen :
1. Adored - Miranda Cosgrove
2. Boulevard Of Broken Dreams - Green Day
3. Breakaway- Kelly Clarkson
4. Call Your Name - Daughtry
5. Coconut Tree - Mohombi feat. Nicole Scherzinger
6. Crazy in love - Beyonce FEAT Jay-Z
7. Bring me to life- Evanescence
8. Hello- Evanescence
9. Eyes On Fire - Blue Foundation
10.Fallen - Jason Derulo
11. Far away - Nickelback
12. Fucking Perfect - Pink
13. Give me everything - pitbull ft.Ne-Yo,afrojack & Nayer
14. Heartbeat - Madonna
15. Hey Baby (drop it to the floor) - Pitbull Feat T-Pain
16. Higher - Taio Cruz ft. Kylie Minogue
17. Hold It against me - Britany Spears
18. How ypu remind me - Nickelback
19. I'm still Alive - TWiiNS
20. Judas - Lady gaga
21. Just Can't Get Enough
22. Just the way you are - Bruno Mars
23. Life - Ulrik Munther
24. Like Whoa - Aly & AJ
25. Love the way you lie - Eminem feat. Rihanna
26. Mean - Taylor Swift
27. Miracle - Blowsight
28. More - Usher
29. My immortal - Evanescence
30.  Never gonna be alone - Nickelback
31. Photograph - Nickelback
32. Nobody Die - Nickelback
33. Nothing In this World - Paris Hilton
34. One Shot - JLS
35. Party in my head - september
36.Poker face (lady gaga cover) - Blowsight
37. Raise Your glass - P!nk
38. Reason to cry - Takida
39. Rockstar - Nickelback
40. S&M - Rihanna
41. September - Daughtry
42. Sharada - Skye Sweetnam
43. Stay - Miley Cyrus (favvo låt)
44. Stupid in love - Rihanna feat. Ne-Yo
45. Superstar- Shye Sweetnam
46. Te Amo- Rihanna
47. The Climb - Miley Cyrus
48. The Lazy song - Bruno Mars
49. Through with love - Destiny's child
50. Tonight ( I'm Lovin' You) - Enrique Iglesias
51. Hey Soul Sister - Train
52. Turn Around 5,4,3,2,1 (radio edit) - 177_Flo Rida
53. Boy's don't cry - Ulrik Munther
54. Unfaithful - Rihanna
55. What The Hell- Avril Lavigne
56. When i look at you - Miley Cyrus
57. Who Knew - P!nk
58. Who owns my heart - Miley Cyrus
59. Who says - Selena Gomez
60. Wonderwall (intrumental) - Oasis
61. You belong with me - Taylor Swift

Så det var alla.

Snart Midsommar, tiden går fort.

Vi ses <3

Uppvisning Kollo

2011-06-21 / 18:34:19
Hejsan hoppsan !!

Idag har jag som de flesta andra dagarna varit med Klara. Och denna dag så satt vi inne i början för då berättade jag nämligen min konstiga dröm och sen så sprang vi ner på stan och köpte varsin glass. Mums <3 Min hatt flög av flera gånger ... :/ Haha ajja i alla fall så sen så spelade vi lite kort och tittade på tv och sen så var vi tvugna att springa iväg till Hannas (klara syster) och alla andra på kollots uppvisning, vi var typ en kvart sena men vi kom snabbare fram när vi sprang :P

Ah i alla fall nu ropar mamma på mig och säger att det är mat, så vi hörs ! <3


bild från i förrgår som jag ej tror publicerades :P

Bilder från foto-dagen med Klara

2011-06-21 / 10:50:42


Första försöket på att fotografera droppar.. Gillar det.


















Träffade vi en liten kelig katt :)
















Klara fotografera mig utan att jag visste  :P


Norra Hamnen





Försök till att fotografera vattenbild :/ Rätt okay ändå :P
Det här var INTE alla bilder jag tog..

Men kommentera gärna vad ni tycker :)

Bad väder ?

2011-06-21 / 09:43:38
Hejsan hoppsan !!

Jag har nyss vaknat. Undra vad man ska hitta på idag, smsa nyss Klara och kollar om vi kan hitta på ngt, kanske gå o bada :)

Eller e det väder för det, har knappt tittat ut så ah vi får väll se på det.. 
När jag vaknade märkte jag att det inte var någon annan i huset så jag ringde mamma och det visade sig att Matilda hade hängt med mamma till jobbet så då blev det att jag e själv nu :) Men förresten jag ska nog lägga in bilderna från i förrgår nu så det kommer nog ett inlägg med en massa bilder snart. Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna :D

Men vi hörs! <3

Jobbat

2011-06-20 / 18:21:03
Hej hej !!

Idag så har jag varit med Klara från ungefär 1 till klockan halv 6, var tvungen att passa Klara nu.
Men innan jag kom hem så hjälpte jag Klara och hennes mamma, Mia, att bära en massa kartonger och andra saker. och man har rätt så ont i fingrarna efter så det blir inte ett jätte långt inlägg.

Men förresten så har jag fortfarande inte lagt in bilderna från igår i datan så det får bli senare :P

Hej då ! vi ses <3

Hej. Just nu så sitter jag och Klara på mi...

2011-06-19 / 18:29:17

Hej. Just nu så sitter jag och Klara på mitt rum och pratar och båda skriver inlägg. Hehe:-P men för en liten stund sedan så var jag och Klara ute i typ 3 timmar och tog kort, vi var lite över allt. Vi tog mest kort på en massa droppar på blad och blommor och en kelig katt vi hittade :-D men och så äntligen fick jag ju ta kort ;-) så det kommer förmodligen en massa kort senare när jag lagt in dem på datan. Men just nu så sitter jag på min gymboll och skriver detta inlägg på min mobil. Klara har min data och skriver ett inlägg på sin blogg. Men nu har jag ej så mycket mer att skriva, men vi hörs !<3 @-}--

vaknade nyss

2011-06-19 / 10:17:22

God morning !

Jag tänkte jag skulle in snabbt och bara skriva ett litet inlägg, i fall om jag inte kommer in senare idag..

Jag vaknade för ungefär en kvart sedan så är rätt ny vaken..
Men va e det för väder !!! :O

Jo förresten jag ska ju vara med Klara sen.. Och det kanske blir att vi springer ut i regnet, vi gillar regn :D Haha.. xD

Men i alla fall vi får se om det blir att jag kommer in :P hej då

 beskärd, från den under :P

Ger två bilder idag eftersom jag har varit så dålig på att lägga upp bilder :

 

Old picc

Munkjacka ..

2011-06-18 / 14:25:37
Tjohoo !!

Hej hej har precis kommit hem från stan. :)

Köpte en klänning som jag har på mig just nu :



Och sen så köpte jag en munkjacka och en väska :



Föresten mitt nya favorit spel på mobilen är : Unblock Me . Det är beroendeframkallande ;P Spelar det jämt och sen så spelar jag Panon DLX också (tetris typ). Men idag blir det i alla fall at grilla senare med mormor, mamma och syrran. Och imorron kommer finaste Klara hem från Norge, saknar henne mycket ! <3 Och då ska vi hitta på något :)

Men vi hörs i alla fall. Vi får se om jag kanske kommer in en sväng senare idag eller så blir det nog imorn :) Herrå <3

16 sidor

2011-06-17 / 16:58:00
Hejsan !

idag har varit en lika trist dag som igår.. :/
Jag har bara suttit inne på skrivit en massa på datan, ungeför 16 sidor. Rätt så mycket. Hehe, älskar att skriva !

Men jag hade tänkt att gå ut och fotografera fast det var regnigt väder, hade ju kunnat bli fina bilder ändå, Men jag glömde helt bort det, Kom på det nu .. Kanske blir att jag går ut en sväng lite senare istället vi får se på det.

Men snart så ska jag äta lite och sen blir det nog att fortsätta att skriva :P Och sen så kanske det blir istället för att skriva mera så kanske det blir att gå ut en sväng med kameran/mobilen och ta lite kort. jag längtar tills jag och mamma köper en systemkamera !! :) Då ska det allt ut och fotas ! :D

Jag har kommit och tänka på, varför gillar jag att fota ? Är det för att pappa gör det ? Är det för att han är en riktigt bra fotograf som jag har "ögat" för fotografering? Alla säger nämligen att jag har "ögat" för fotografering. Och jag tror på dem, men så bra e jag ändå inte på att ta kort ... Fast det kommer ju bli bättre när jag har en systemkamera :) Ush! fy! va jag längtar! haha xD

Men nu ska jag skriva !! :D Och sen käka vi hörs ! <3

Morron

2011-06-17 / 09:46:15
God morgon på er !

Idag känner jag mig mycket bättre.. Men så är det ju regnväder... Jag vill ut och fota !!!

Men vi hörs <3

Nu får vi se om det funkar...

2011-06-16 / 18:54:39

Nu får vi se om det funkar...

Hjälp ?

2011-06-16 / 18:21:47

Åhh !! Jag blir galen...

Jag kan inte hitta någon fin/rolig design. Så tyvärr får jag vänta ett tag till..

Men ni har inga tips ?? :)

Tacksam för hjälp :)

Ojsan..

2011-06-16 / 17:13:12
Hehe jag kom på precis nu att jag skulle ju ha kollat på ny design.. Det glömde jag helt bort..
Så jag ska kolla runt lite nu så får vi se om det kommer en ny design eller inte.. Kanske kommer en imorn istället. Vi får se på det !

Trött på min gamla design... Men jag gillar den ändå.. Men tröttnar det gör jag nästan på allt ! Så nart förhoppningsvis kommer det en ny design!

Vi hörs ! <3

Musik Video

2011-06-16 / 13:45:25
Hej hej igen !

Jag tittade runt lite på youtube och lyssnade lite och så gick jag in på den här :

Och jag tycker den som gjorde denna musik video är riktigt duktig, dessutom är detta min favorit låt :)

Ont i halsen, fint väder..

2011-06-16 / 12:12:24

Hej!

Jag tänkte jag skulle in och blogga lite eftersom jag har absolut ingenting att göra, Det sugiga idag är att jag mår inte super :/ jag har ont ihalsen och är rätt så trött så min dag idag blir att ligga och vila och titta på en massa filmer troligen. Men sen har man ju alltid bloggen man kan sitta och trixa med, funderar på att hitta en ny design, vad tror ni? sen så kanske man kan hitta på något annat idag. Men jag skulle egentilgen ut och fotografera med min super trista kamera... men i alla fall ut och fotografera.. Jag ville verkligen det eftersom till och med vädret höll med mig.. Men så känner man så här och då vet jag inte riktigt om jag orkar gå ut men vi får se senare idag jag kanske känner mig bättre sen :) Vi får hoppas på det. Föresten så har jag och mamma tänkt oss att köpa en systemkamera,förmodligen en Canon men vet inte riktigt vilken än, men vi får se på när det blir ;) Jag skulle verkligen velat ha en så fort som möjligt men man får se när man har tillräckligt med pengar och när man har hittat en bra :) Ni har inte något tips på en bra systemkamera? Tacksamt om ni hjälper oss att bestämma oss :) Sen har jag bestämt att vi måste ha ett objektiv som har bra zoom. För det skulle vara praktiskt när vi åker till Nordens Ark till exempel.

Men ah om vi går ifrån kameror så är det rätt konstigt att jag faktiskt inte har badat i havet än, jag har bara badat i sjöar. Hos min pappa finns det bara sjöar men sen finns ju Vätten och det är ju den största sjön i sveriga va ? Eller jag har ingen aning men ah.

Jag och syrran håller på att titta på film när vi var små, tycker det är så himla sött, särskilt lilla knubbisen Matilda :P Men nu ska jag äta lite mat så hörs vi kanske senare ! <3 God Bye

Mobilsmycke

2011-06-15 / 17:33:48
Hejsan Hejsan !

För en liten stund sedan så var jag nere på stan och då så köpte jag ett mobilsmycke :





Vad tycks ?

Och idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har bara suttit inne på mitt rum och lyssnat på musik och skrivit lite.

Men jag hoppas ni får ha en fortsätt bra dag så ses vi nästa gång jag kommer in, och har något att skriva :)

Herrå ! <3

Sommarlov

2011-06-13 / 10:35:39

God morgon !

Jag kan fortfarande inte fatta att det faktiskt i sommarlov nu! Jag vaknade klockan 7, då jag brukar gå upp på vanliga skoldagar, eftersom jag trodde att det var vanlig skoldag... Men det var det ju inte. Det e ju SOMMARLOV! :D

Nyss så duschade jag och nu så sitter jag och väntar på att Klara ska komma och så får vi se vad vi hittar på :) 

  
Tagen med webcam så den är ej så särsklit bra :P

Men vi hörs ! <3

Foto-Blomma

2011-06-12 / 17:00:42


Mina bilder är oftast tagen med min mobil : Sony Ericsson Xperia Arc
Men kan ibland vara tagen med min digitalkamera : Olympus u Tough 3000

Toning

2011-06-12 / 16:55:15
Hejsan på er !

Jag tänkte visa vilken toning jag precis köpt, dock har jag inte provat den än.. Men det ska bli senare :P




Sen har jag ju skrivit innan att jag har klippt mig och så här blev det :



Inte så stor skillnad...

Men idag har varit en rätt trist dag... Har itne hänt så mycket :/ Det började med att jag vaknade ungefär vid 10 sen så låg jag och latade mig ett tag i sängen och sen stod jag upp och tog på mig kläder och gjorde mig i ordning.. Och efter det har jag mest tittat på systemkameror och objektiv och sånt, ska nämligen skaffa en Canon förmodligen :) Och sen så har jag pratat med mormor och mamma ute på gården ett tag och sen så grillade vi också. Har nämligen fått vara själv med mamma och mormor både igår och idag, för syrran har sovit hos en kompis och har fortfarande inte kommit hem, har nog antagligen väldigt kul :)

Jag har glömt att säga att ni kan även gå in på min dayviews: Mandan14
Om du nu är inloggad, annars kan du tyvärr inte komma in.

Sen har jag ju även FB : Amanda Jönsson

Men vi hörs ! <3

Men nu var det slut på detta inlägg, Vi får höras ! :)

Bästa dagen på länge !

2011-06-10 / 10:46:46
Hejsan Hejsan!

Igår så hann jag tyvärr inte komma in för vi hade rätt fullt upp..

Vi hade ju skolavslutning igår :) Så först så kom vi til skolan vid 10 och då tittade vi på film och så fick vi kexchoklad. Sen så hade vi avslutning i kronbergshallen. Och så sen så gick vi tillbaka till klassrummet och tittade färdigt på filmen och åt glass, fast det gjorde inte jag och Klara vi gick hem till mig och åt och bytte om för liseberg :) Så när vi var klara och gick vi bårt till skolan och vänta på bussarna :) Sen på bussen så satt vi mest och prata och lyssnade på musik och så :) Sen när vi kom till liseberg så fick vi åkpass och matkupong och så sprang jag och Klara iväg till kållorado och åkte den fast det regnade jätte mycket då så vi var liksom rean rätt så blöta :P Vi blev inte alls blöta i kållorado förutom från regnet då. Sen så åkte vi Jukebox och annat och senare gick vi gasten med brastad gänget och snacka om att vi blev rädda :P Det hoppade upp en gubbe precis bredvid mig och Roberto. Fy fan va vi hoppa till :P Och sen så sprang jag och Klara iväg och åkte Lisebergsbanan (första gången för mig) och det var askul ! min nya favorit :P Sen så åkte vi den igen och så gick vi och åkte lite annat och sen så gick vi med brastad gänget till Lisebergsbanan igen ;) Och vid kvart i elva gick vi bort mot bussen och sen så åkte vi och vi satt mest och prata och så pratade vi lite med de som satt framför oss, Roberto, Samuelsson och Jokke. Och sen så lckades jag somna men jag vaknade typ en kvart senare ändå så :P Sen så gick de framför oss av och vi sa ha ett trevligt sommarlov och sånt och hej då. Sen så gick Klara av och sen så gick jag av :P och då var klockan typ kvart i 1 och när jag kom hem tvättade jag av mig sminket fort och tog på pyjamas och så gick jag och la mig :P Jag var verkligen jätte trött ..

Men vi hörs ! :)

Inte vanlig dag

2011-06-08 / 19:29:25
Hejsan hoppsan!

Idag har det inte varit en vanlig dag.

Först och främst hade vi Spanska, men då hade vi vikarie (våran so-lärare) Och då körde vi et där när man antingen ska göra en charad eller rita på tavlan... Och sen så städade vi ut våra skåp. och sen hade vi typ 2 timmers rast och typ 10 min tror jag ;P jag o Klara gick hem till mig ett tag eftersom matsalen inte hade öppnats än då. Men sen gick vi dit och så fick vi glass och så.. Sen så satt vi lite i fönstret och sen så gick vi och ställde oss utanför träslöjden och väntade på att Roger skulle öppna och då fick Jacob grejja med min mobil och sen så fick vi komma in och då fick vi städa och några tjejer från syslöjden kom in.. Men inte för att vara taskigt eller något mot dem men de typ klagade hela tiden...Men sen så hade vi rast igen och då spelade vi stress jag och Klara.. Hampus fick gejja med min mobil lite... Och sen så kom Jokke och Blohm och satte sig och titta på fast Blohm fick förstås grejja med min mobil så han tittade inte så mycket på spelet.. Men sen så skulle vi upp till A22 och där skulle vi lämna in våra skåpsnycklar.. Sen så slutade vi .

Då gick jag och Klara hem till mig och och så pratade vi lite och sen så kom Matilda och hennes kompis hem och då pratade vi lite med dem och så åt vi och sen så hängde Klara med mig när jag skulle klippa mig.. Och det fortare än vad jag hade tänkt men så gick vi sen till ett berg och satt där och sjöng och tittade ut över havet..
Sen så gick vi till plasten och tittade på när Matilda tränade och då käkade vi jordgubbar där också :) Sen så gick vi hem och så gick hon och jag började göra i ordning håret.. Så nu har jag färg i och hade duschat så nu är jag helt ny i håret tills imorron och så e jag duschad och klar :)

Det e helt otroligt att det e Skolavslutning imorron! Jag kommer verkligen sakna de flesta i klassen.. Men det kommer ju ändå vara skönt att vara ledig :)

Men vi hörs ! <3

Åska

2011-06-06 / 17:04:57
Hejsan hoppsan !

Nu har jag precis duschat och det var riktigt skönt eftersom det e så kvalmigt ute .. Det åskade ju nyss :/

Men idag har jag inte gjort särsklit mycket mer en att jag åkte hem till mamma igen. I bilen satt jag och lyssnade på musik hela vägen eftersom det är tråkigt att sitta i bilen i 3 timmar ungefär .. :( Fast sen så skrev jag lite oxxå på datan :) Så jag har ej mer att skriva men vi hörs någon dag! <3

Åska

2011-06-06 / 17:03:15
Hejsan hoppsan !

Nu har jag precis duschat och det var riktigt skönt eftersom det e så kvalmigt ute .. Det åskade ju nyss :/

Men idag har jag inte gjort särsklit mycket mer en att jag åkte hem till mamma igen. I bilen satt jag och lyssnade på musik hela vägen eftersom det är tråkigt att sitta i bilen i 3 timmar ungefär .. :( Fast sen så skrev jag lite oxxå på datan :) Så jag har ej mer att skriva men vi hörs någon dag! <3

Kanot

2011-06-04 / 19:15:53
hej hej !!

Ursäkta mig att jag inte var inne igår men det var för att jag var o paddla kanot hela dagen. Men jag har märkt en sak mina inlägg från mobilen kommer inte in till bloggen :/

Igår: Vi åkte dit på ungeför en timma och sen så paddlade vi i 6 timmar, jag och Elin i en kanot och när vi var mitt ute på en rätt så stor sjö så höll jag på att tappa paddeln men lyckas fånga och då råkade jag skvätta en del på Elin som satt bakom mig, Och sen så började vattenkriget är mitt ute på sjön... Vi blev rätt blöta :P De andra orka inte ens vänta på oss :P Vi hade 4 stopp, ena gången för att fika och den andra gången var för att äta macka o gå på toa och den tredje gången var för att vi behövde lyfta kanoten så vi inte skulle åka i ett vattenfall och fjärde var samma som tredje. Men när vi kom hem sen så hade jag tänkt att gå in här och skriva ett snabbt inlägg innan vi skulle till tonår, Men då hann jag inte det för vi hade en timma på oss att laga mat och fixa i ordning oss... Så det blev tyvärr inte att jag kom in, jag kom hem vid ungefär 10.30 och då var jag sååå trött efter paddelturen och allt som hade hänt underdagen att jag bara gjorde mig i ordning och sen gick jag o la mig.

Idag: Alla har typ träningsvärk efter igår :/ Men det var det nästan värt. ;)

Men jag och Elin åkte in till stan för att kolla efter skor till mig och klänningar till oss båda. Men i stan hittade vi inget roligt så vi gick till A6 men det var nästan så man kvävdes på vägen dit för det var sååå varmt! puuhh.. Men vi kom i alla fall dit och då gick vi och kollade på skor på "Din sko" Och där hittade jag ett par jätte söta skor (se bild) Och så gick vi till Lindex men hittade inget där och så gick vi till Hm och där hittade jag och Elin var sin klänning, de var likadana bara det att min var vit,blommig (se bild)och hennes var svart,blommig. Men sen så gick vi runt i lite andra affärer och sen så bestämde vi oss för att ta bussen hem igen. Och bussen var så varm som...Jag vet inte vad... Men  vi kom hem i alla fall och då åt vi sen så pratade jag en snabb sväng med Klara och sen så åkte jag, Elin,Carita och pappa till robergasjön och tog oss ett dopp. Det var riktigt varmt :) Och nu så sitter jag i min säng och pratar lite med Elin och försöker att få tag i Klara... Men hon svarar inte :/ 

Kläderna :


klänningen


Skorna

Vi syns <3

Fylld sko

2011-06-02 / 09:46:55


Här är Klaras fyllda sko :P

Jo jag har precis vaknat och tittade lite på mina bilder från igår och jag var bara tvungen att lägga upp denna :P Ni ska veta hur obekvämt det är att gå i en halv fylld sko med gröna små saker från plasten :P

Nu ska jag snart ta lite yoghurt och senare innan vi åker till pappa så får det bli lite pannkakor :)

Men vi hörs ! Kanske blir ett inlägg i bilen vi får se på det ;)

Plasten med Klara :)

2011-06-01 / 20:32:00

Hejsan Hoppsan !

Nu har jag precis tittat på tv. Men min dag har varit helt okay, faktsikt mycket bra !

Men vi hade spanska som vanligt först och där körde vi glos-leken , och för er som kanske inte vet vad det är så är det att våran lärare säger ett svenskt ord som vi ska skriva på ett papper och så får han kolla om det e rätt och idag skulle man ha 10 rätt för att få gå. Jag och Klara fick gå 5 minuter tidigare i alla fall :P Men sen så hade vi idrott och det var faktiskt rätt så kul med Brännboll. Även fast jag inte e så bra... :P Men vi hade ju andra i laget som var bra ! :) Och sen så hade vi lunch, jag och Klara gick och åt och sen så gick vi med Alex och Jacob och tittade på Alex moppe, hans brorsa hade typ tatt den till skolan, och Alex blev typ ganska sur på han.. Men sen så gick jag och Klara, efter vi hade suttit och pratat vid moppen ett tag, till uppehållsrummet och tittade på biljard. Och sen så gick vi till träslöjden och så hjälpte jag Hampus och Klara med deras grejer eftersom jag var klar och jag hade inget bättre för mig. Men det som var surt var att det var sista gången :( Men så hade vi so sen och då tittade vi klart på filmen och sen gjorde vi någon lek som e lite svår att förklara. Men jag kan försöka. Man var i två lag och så skickade man fram en åt gången från sitt lag.. Och så fick man välja innan man tog en lapp om man skulle rita grejjen man fick eller göra charad. Och så för vårt lag tycker jag det gick rätt bra. Jag lyckades i alla fall få ett rätt och det var badkar och ingen annan kunde förstå att det var ett badkar som Alex visade men det var ju bra för då fick vi ju mer poäng :) Alla undra hur jag såg det och så :P men jag trodde det från typ början. Fast just det innan so:n så tog Hampus mitt pennfack så jag sprang typ runt efter hon i F-korridoren och B :P Dumma Hampus :P Nerrå jag fick ju tillslut tillbaka det när jag lyckades ta den. Men i alla fall så slutade vi sen efter so:n och då gick jag och Klara hem hit och så gick vi ner till Norra Hamnen, det var ett tag sedan var där kom vi och tänka på . Men sen var det rätt kallt där så vi gick till plasten istället och tittade på när min syrra hade fotbollsträning, inte för att vi tittade särskilt mycjet vi höll mest på att passa med en boll och fylla Klara skor med gröna små saker som e på plasten :P Men vi hade rätt kul i alla fall. Och sen så skulle Klara ut och äta med sin mamma så jag gick hem och nu så sitter jag och smsar och grejjar på datan .

Och så märkte jag ju att det e ny månad så jag har 3000 nya fria sms :) Fast jag har redan gjort slut på 48 stycken men ändå :P

Och imorron ska jag till pappa :) Och så ska jag vara där tills på Måndag. För vi är ju nämligen lediga Torsdag och Fredag och Måndag.

Men här har ni en bild på mig och Klara på plasten :



Men vi syns <3