Spelat spel

2011-04-30 / 20:29:06

Nu e jag här igen ;) Jag har nu spelat både skipbo och monopol med mamma och syrran och nu ska ni få kort och så ska jag prata lite med Klara :)





Följde

2011-04-30 / 18:53:10
Hej hej !!

Nu har jag precis följt Klara en bit hem till henne. Och så blir det mys + spel med familjen nu :) Älskar såna kvällar !!! Kanske kommer in en bild på vårat mys. Men det får vi se ;)

Här e jag & Klara :


Min klänning har hamnat lite konstigt men ajja ;)

Skratta.. :)

2011-04-30 / 17:36:23

Nu sitter jag här med Klara och skrattar och pratar och e knäppa som vanligt. :)

Vi var nere i norra hamnen förut och ni kan få några bilder :





Åt vaniljbullar :)



Så det var några bilder det. Vi ses ! ;)

Flyygaa !

2011-04-30 / 12:27:01
Visste ni att jag kan flyga ?! :P


Tänk inte på minen :P

Fler bilder på hur jag ser ut idag :





Plus att jag har en svart kofta på mig nu för jag ska ut ner till Norra Hamnen me Klara :) och så har jag örhängen plus ett armband oxxå. Lägger upp bild när jag kommer tillbaka.

Good Morning

2011-04-30 / 10:25:21

Hola !

Idag vekar bli en underbar dag :) Solen lyser och det e över 20 grader ute ! :)

Jag har precis duschat och snart ska jag sätta i min hårinpackning med färg i och sen blir det frukost :)

Känns inte som fredag...

2011-04-29 / 19:44:00
Hej på er !

Idag har inte kännts som en fredag... Det har inte varit direkt en vanlig vecka så det e väll därför antar jag. Först på måndag var vi ju lediga för det var ju en röd dag. Och sen på tisdag var vi i skolan och då var det ju som helt vanligt men sen så var vi lediga på onsdag för då skulle vi jobba så vi fick pengar till skolan som  ger det till "La Vida" . Fråga mig inte va det e för jag kommer inte ihåg det :P Men på torsdag var vi i skolan och nu på fredag då. Men nu går vi över på vad jag har gjort idag :

Först o främst så gick jag ju upp och så men asså i skolan då : Först så hade vi matte och då jobbade vi i boken och sen hade vi No och sen så hade vi so i en heeel timma plus en kvart :/ Och vi skrev en massa och så tittade vi på en film om människors utveckling och så.. Men sen så var det lunch och då så åt vi ju såklart men sen så spelade vi stress jag & Klara & Blohm och sen så var Jokke med fast han satt bredvid o titta på. Och det var kul fast jag vann inte men det gör inget :) Men sen så kom vi på att vi kanske borde gå till lektionen, och denna gången kom vi faktiskt inte försent som vi gjorde sist när vi var me dem eller det kanske vi va Blohm det kanske var Hampus men ändå. Men så skrev vi om boken vi lyssnat på. Och så läste vi våran "bänk-bok". Och sen var det slut och då gick jag hem med Klara till henne och så pratade vi och så. Sen gick vi ut med Anton (Klaras Hund) och sen så gjorde vi inte så mycket efter det. Jag gick hem vid ungefär 6 tiden någon gång för att jag skulle hemma och ha fredags mys med mamma o syrran :) Och nu sitter jag och käkar chips och geisha och cola :) Mums fili babba :) Och ja det var min fina fredags dag. Hoppas ni hade en bra fredag ni med ! Och ha en bra Helg ! ;)


Älskar verkligen min nya klänning :)

Look Todaay

2011-04-29 / 18:41:18
Jag idag :





Ni kan se vad jag har gjort idag i nästa inlägg

Torp

2011-04-28 / 21:48:42
Hejsan Hoppsan !

Nu har jag kommit hem från en rolig tur på torp :)

Men först var det ju såklart skolan:
Först hade vi spanska och då fortsatte vi att repetera.. Och så kom det några som besökte skolan från stångenäs. Men sen efter det hade vi engelska och då hade vi vikarie. Vi jobbade med våra skräck historier, och jag kan ju säga att min blev ju inte direkt läskig.... :P Men sen hade vi svenska och då läste jag och pratade med Klara och Julia. Sen så hade vi lunch och då gick jag och Klara och åt och sen gick vi till uppehållsrummet och spelade stress :) Men sen hade vi No och då läste vi och skrev om olika sorters kopplingar, typ seriekoppling och parallellkoppling. Men i alla fall sen hade vi hemkunskap ( elevens val) Och då gjorde vi tacos... Bleee ! :/ Men sen så var skolan slut. Då gick jag hem och käkade lite och sen kom Klara och Hanna och Mia :) Vi åkte till torp :) Och där köpte jag En klänning och en Bh och en kofta och ett par örhängen. Men nu är jag hemma och har käkat lite yoghurt. Och jag e så trött så snart blir det att gå och lägga mig.

Men här har ni bild på klänningen och koftan i alla fall + ett armband från Frida-tidningen :


Armbandet från Frida- tidningen


Klänningen


Koftan

My Look Today

2011-04-28 / 21:35:15
Jag idag :



Jag skriver om dagen i nästa inlägg :)

Blåsigt

2011-04-27 / 19:41:26
Jag och Klara gick ner till Norra Hamnen sen efter jag skrev. Och så tog vi lite kort och pratade och så. Och sen skulle vi gått på bio men jag fick inte för mamma för blev sjuk och då vill matilda inte vara själv så jag fick vara här med :/ men jag tror inte jag skulle gillat den filmen ändå så det är okay en då. Och nu har jag käkat lite kvällsmat och så tittar jag på tv nu.




Look Today

2011-04-27 / 16:33:20

Lånade Klaras spegel :P


Håraccesoar som jag bara älskar. Har den även i vit :)

Jeans: HM
Linne: Kommer inte igår ^^
Håraccesoar: Glitter

Tvättat bilar

2011-04-27 / 16:28:13
Idag var det ingen skola för mig som sagt. Det är Operation Dagsverk.

Och nu har jag kommit hem efter att ha tvättat Klaras mammas bil + städat den med Klara så klart. Och så har vi även tvättat Klaras pappas bil. Och det var faktiskt rätt sköj. :) Och där grillade vi även marsmellows över ett ljus :). Och nu har jag käkat mat. Sen kommer Kara, hon är och dansar nu, Och då ska vi väll hitta på något riktigt sköjigt :)

Tvätta Tvätta...


Bilden e inte så bra för jag tog med mobilen... :/
Men här grillar vi i alla fall marsmallows :)

Hur gör man ?

2011-04-27 / 08:56:39

Hur lägger man upp videos utan att behöva lägga dem på youtube först och sen ta in den hit? Jag vill verkligen kunna lägga upp videos och sånt :)

Första skoldagen efter påsklovet

2011-04-26 / 19:27:51
Tjohoo ! :)

Idag har varit en helt okay dag.

Först hade vi spanska och då repeterade vi kapitel 11-15. För vi ska ha prov nästa vecka. Sen hade vi Matte och då började vi på ett nytt kapitel. Sen hade vi engelska och då gick vi runt och frågade folk om de var rädda för något och om de var modiga. Men sen hade vi svenska och då hade vi vikarie. Men sen hade vi So och då tittade vi på en film om människans historia. Men sen slutade vi och då gick jag och Klara hem hit. Vi gjorde läxan och sen så gick vi till Norra Hamnen. Senare gick vi hem och så gick hon hem till sig när hon hade hämtat sin väska. Och då satte jag mig här vid datan och nu har jag precis ätit och jag håller på att titta på tv.

Men imorron blir det ingen skola :) Vi har nämligen "operation Dagsverk". Vi ska jobba på olika ställen och tjäna in pengar. Och jag ska damsuga hemma och tvätta bilar med Klara :) Det blir nog roligt oxxå :)

Men ja nu har jag nog tyvärr inget mer att skriva om dagen förutom att det e "några" som beter sig lite konstigt men jag ska inte riktigt bry mig. 

Se you !







 

Look Today

2011-04-26 / 19:03:15
Jag idag :




Mina Skor

2011-04-26 / 18:58:47
Jag fick en fråga om jag kunde lägga upp bilder på mina skor och så klart så sa jag ja så här får ni ett par bilder på mina skor :











Härligt

2011-04-25 / 16:09:26

Idag vaknade vi ungefär någonstans vid 9 och då pratade vi lite och sen gick vi upp. Vi va på datan och tittade på tv sen så gjorde vi oss i ordning och så gick vi ner till Norra Hamnen. Och där tog vi ett par bilder och så och hade det riktigt härligt :D Sen så gick vi runt där lite och så och sen gick vi hem.. och då var vi på datan och så spelade vi stress och nu har jag käkar och hon gickh em för att gå ut med sin hund Anton. Ja och det e typ det vi gjort.

Här har ni ett par bilder :








Och sen tog vi en massa fler bilder men de orkar jag inte lägga upp :P

Look Today

2011-04-25 / 15:59:01
Jag idag :




Norra Hamnen

2011-04-24 / 21:17:54
Har varit nere i norra hamnen med Klara :) Sen duscha jag och nu sitter jag och Klara i soffan och tittar på tv.
Och Klara ska sova här :D


Nice bild tycker jaaag :D

Dagens Låt

2011-04-24 / 13:46:58


Jag känner att jag är rätt dålig på att köra " Dagens Låt".. Men det får ni stå ut med. Jag har ju inte direkt glömt helt bort det, det kommer ju ibland. Men ni kan ju även gå in på min andra Musik hemsida :) www.baahjaag.blogg.se/musik


7 days and 7 nights - Brolle JR (melodifestivalen)


Waveboard

2011-04-24 / 13:42:01
Nu har jag som sagt varit ute och åkt Waveboard :) Det var rätt kul.
Om ni inte vet vad en Waveboard är så läs under bilderna sen :)





Här e föresten min syrra, jag tror inte jag har lagt upp en bild på henne, men i alla fall har ni henna här :)

Jo en Waveboard är en slaks skateboard fast den är "böjlig". Så man vickar på sina ben för att komma framåt. Så nu har jag försökt förklara den så gått som möjligt, Men ni ser ju ungefär hur den ser ut på bilderna ;)

Snart blirre nog att jag ska sola, måste ju bli brun jag är blek som ett lik :P okay det var äcligt men jag är i alla fall blek.. hehe :P 

Look Today

2011-04-24 / 11:58:08
God morgon ...Eller ska jag säga god förmiddag.

Det blir några snabba bilder på Jag idag för jag ska iväg och åka lite Waveboard med syrran :)

Här har ni mej :





Påskefyren

2011-04-23 / 22:22:17
Nu har jag varit och tittat på påskefyren. Det blev varmt kan jag säga ! :P

Men här har ni några bilder :



Påskefyr

2011-04-23 / 16:21:10
Grillade nyss mumsigt gott varre.

Om en stund så ska jag ner till stan och köpa lite godis senare vid halv 9 blirre påskefyr :) Kommer bilder på det imorron eller senare idag, tror jag :P



Våren

2011-04-23 / 12:49:02



Vad tycker ni är bäst med våren ?

Jag tycker det bästa är :

  • Solen
  • Snart sommar
  • dax att sätta på sig shortsen
  • vårbilder ♥
  • sola!
  • Första badet!
  • första cykel turen på ett tag
  • dörren står öppen, varma vindar blåser in.

Ja det finns nog en massa mer jag skulle kunna säga men om du tycker någon saknas kanske du kan skriva va du tycker :)

Se you later, aligator ! ;)



Look Today

2011-04-23 / 12:39:02
Så här ser Jag ut idag :



Cykel tur

2011-04-23 / 12:36:15
Nu har jag varit ute på en härlig cykel tur i värmen :)


Min cykel ...


Och nu tängte jag gå ut på gården och sola lite :) Ha en bra Påsk Afton ! <3

God Morgon

2011-04-23 / 09:34:44
Nu har jag precis vaknat på den rätt så fina påskafton :) Glad Påsk på er !!
Jag tror det kommer bli en bra dag idag :)  

Om ni vill...

2011-04-22 / 18:30:00

Om ni vill att jag ska tipsa om eran blogg så får ni skriva en liten kommentar med din bloggs namn i så lovar jag att jag kommer skriva ett inlägg med din blogg. :)

Svara på hennes blogg

2011-04-22 / 18:25:32
 Jag tycker ni ska kolla: www.nogg.se/MEEmee 

Om hon inte får tillreckligt med "Ja-svar" på hennes fråga, om hon ska ha kvar bloggen, kommer hon ta bort den på Måndag. Så jag tycker ni ska skriva vad ni tycker !

Spel ute

2011-04-22 / 18:15:42

Hellu !

Nu har jag och mamma suttit ute och spelat lite uno och kortlekspel och skipbo. Det var riktigt mysigt :)



Jag älskar föresten våran duk den e så somrig och härlig :) med stenar på :D

Jag hoppas ni har haft en riktig härlig dag, idag på Långfredag <3 :)

Look Today

2011-04-22 / 16:02:46

Jag idag :



Ännu en fin dag :)

2011-04-22 / 15:30:21
Hej hej ! :)

Nu har jag varit ute och gått med Klara och Hanna :) Gott med Glass oxxå :) Och nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Det blir grill idag med :) Men får passa på när det är fint väder ! :)


Mamma är mestare på att grilla :D

Ber om ursäkt !

2011-04-22 / 11:55:42
Jag hoppas du vet vem detta är till. Det är till dig D***. Och jag ber så hemskt mycket om ursäkt ! jag hoppas verkligen vi kan släppa detta eftersom det var helt fel person jag trodde det var. Jag säger förlåt förlåt förlåt !!! <333 texten är blå för du älskar ju blå !

Kram din vän <3

Solig morgon

2011-04-22 / 10:33:50
Hejsen svejsan !

Jag vaknade vid 9 och sen tittade jag på tv och nu sitter jag här vid min laptop och väntar på att mackorna ska tina :)

Undra vad man hittar på senare...



Musik blogg

2011-04-21 / 20:07:11
Jag har gjort en musik blogg nu  : www.baahjaag.blogg.se/musik

Där kommer jag skriva om artister + jag lägger in videos från youtube + låttips och annat :)

Tips ?

2011-04-21 / 17:34:29
Hej på er igen ! Jag känner att jag e inne rätt ofta idag men det e väll bara bra ?

Jo jag har en fråga till er som läser bloggen ... Har ni några tips på vart man kan hitta saker till bloggen ? T ex. Design och sånt ;) Tack på förhand <3

Tack + outfit

2011-04-21 / 17:20:18
Hej på er igen !

Jag har fått en massa kommentarer idag och det vill jag tacka för. Det är kul att så många gillar min blogg. :)

Och jag ska be om ursäkt för att jag inte svarar så fort på dem ..


Min outfit senare idag :


Tröjan är pösig .. så tro inte att jag e så fet :P

Grillat

2011-04-21 / 14:34:00
Nu har jag solat...


Och så har vi grillat :



Och ätit :





Och nu är det dax för masmallows (stavning)

Kommer in senare tror jag ;)

Vår

2011-04-21 / 12:06:22
Nu vill jag verkligen säga att det är vår ! Men om jag ska säga det kommer det väll antagligen bli regn imorron eller snart i alla fall :/ Men jag säger det ändå : DET ÄR VÅR !! <3
Hehe :)

Jo våran dörr står öppen och det fläktar in varma vindar i lägenheten ;)


Extra färg är alltid fint :D

Ha en bra dag !

Look Today

2011-04-21 / 10:28:23
 Vet inte vad man ska hitta på ... Vi ska i alla fall grilla sen :) Mamma & Jag & Syrran ;P

Det e synd om lilla mamma.. Hon måste jobba medans vi har påsklov.. Men så e det väll om man jobbar på en skola/fritids.

Men snart är ju faktiskt påsklovet slut.. :/ Och jag måste skriva en läxa oxxå .. Hmm.. på engelska :( suger på engelska , men som tur va har jag ju lilla Klara som hjälp :) Men det blir nog inte så svårt vi ska skriva om Twilight.

Min Look Today, slapp och mysigt :



Språk

2011-04-20 / 21:36:44
Jag kan prata lite spanska och franska och tyska och svenska såklart och engelska och hebreiska.
Vad kan ni prata för språk ?

( jag kan säga vissa ord typ bara så inte så mycket men jag kan ju säga något )

Dagens Låt

2011-04-20 / 21:34:22

Är : On The Floor - Jennifer Lopez


Med andra ord Spa

2011-04-20 / 18:48:30
Hej !

Igår var jag inte inne på kvällen frö jag var hos Klara och vi hade det helt underbart :D Chips,cola,choklad,hårinpackning,ansiktsmask + bad :D Me andra ord Spa.

Idag:
Vi åt frukost och så gjorde vi oss i ordning och sen så lockade Klara mitt hår. Rätt nice faktiskt :P Sen gick vi ner på stan och sen till Norra Hamnen. Senare gick vi hem till mig men typ i 5 minuter, sen var vi tvugna att hämta Klaras hund Anton hos deras hundpassare så vi gick och hemtade honom gick hem till Klara men han och sen gick vi tillbaka hem till mig igen. Och så satt vi och tittade på hus i Norge. Jag vet vi är knäppa ;P Men sen spelade vi kortspel och sen gick hon hem och nu sitter jag och tittar på tv. Det var min dag det.

Lockarna såg ut så här :




Frågor

2011-04-19 / 17:08:35
Det eller det :

Märkeskläder eller secondhand?

secondhand

Cola eller pepsi ?
Cola

Sola eller bada ?
bada

Jordgubbar eller blåbär ?
jordgubbar

data eller tv ?
data

mobil eller tv ?
mobil

mobil eller data ?
beror på när och var

Blåa kläder eller rosa ?
rosa

Svarta eller vita kläder ?
vita på sommaren annars spelar det ingen roll

kompisar eller familj:
kompisar

film eller program på tv ?
film

drama eller action ?
drama

komedi eller romantik ?
båda

mascara eller utan ?
mascara!!

bloggen eller facebook ?
bloggen

musik eller måla ?
musik

Katt eller hund ?
hund

Gitarr eller trummor ?
Gitarr

snö eller sol ?
sol


Favorit:

Sport :
Fotboll,Biljard
Färg: Rosa,grön
djur: Hund
elektronsik pryl: mobil/data
film: eclipse tror jag
person: Klara
väder: sommar/vår väder
årstid: sommar

Andra frågor:
Liknar du en kändis?
nej , tror ej det

Bästa låten i världen?
hm... hey soul sister.Train

Hur många timmar sover du per natt?
oftast 7-10 timmar

Detta skulle jag vilja prova på
dyka vid ett korallrev

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
snäll,rolig,e säg själv, omtänksam

Varför bloggar du?
för att jag älskar det !

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
det betyder lika mycket :)

Hur svarar du i telefonen?
hej det är Amanda

Människa som gör dig enbart glad?
Klara

Värsta känslan?
Att vara arg,ledsen

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
vara med någon , snacka och ha det mysigt

När grät du senast?
igår

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?

nej

Vart går din drömresa?
Spanien/australien

Vill du säga förlåt till någon?
Inte just nu tror jag ;P

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
lycklig

Har du någon dold talang?
Vet inte...

Vilket djur är din favorit?
hund


Senast Du :

Skrattade : idag
grät: igår
saknade någon : det gör jag heeela tiden
tittade på en film : Tisdags/torsdags tror jag
lyssnade på musik : nu
drog ett skämt: igår
sjöng: idag
sov i tält : förra sommaren

E det någon mer fråga du vill ha reda på e det bara att börja fråga var ite blyga om det e något du verkligen vill ha reda på. Jag lovar att jag kommer svara på frågan så gott jag kan, men sen ska jag säga en sak jag kommer inte svara på : vem gillar du ? / va heter den du gillar ? / går den du gillar i din klass ? / vilken gata jag bor på. Jag tror det var de men det kan finnas någon mer jag kommer på efter ett tag men om Du frågar en fråga kommer jag svara antigen svaret på fråga ( t ex: Vilken favorit färg ? svar: Rosa ) eller så svarar jag inte på den och då kan det se ut så här : Vad heter den du gillar ? svar: det är en utav de saker jag inte kommer svara på, eller så kan det se ut så här: svar: jag vill inte säga det eller även : det e min lilla hemlis eller : min hemlighet det du.

Nu får vi se om ni kan komma på någon annan fråga om ni gör det så kommentera direkt så ni inte glömmer bort den ^^

Min bloggs visningar

2011-04-19 / 16:29:37
Min blogg har visats så här många gånger på 90 dagar :) Och den e ju rätt ny.

Fint Väder !!

2011-04-19 / 14:32:47
Hellu ! ;)

Jag har varit ute på promenad med syrran , tog en massa bilder och så :) Oxxå var vi hemma och åt pannkakor. Sen så gick vi ut igen och nu är vi tillbaka.

Ni ska få se några av bilderna :


































Och sen tog jag en massa mer ;)

Spotify

2011-04-19 / 10:13:22
Är det någon mer som tycker att det suger att spotify ska bli begränsad ?

Jag använder spotify minst 3 timmar/dag och så nu ska man bara ha 10 timmar/vecka eller lyssna på en låt 5 gånger .Det här kommer inte gå.

Fast som tur va finns ju www.youtube.com men ändå jag vill liksom kunna lyssna på musik utan behöva att ändra själv hela tiden ...

Look Today

2011-04-19 / 09:45:01
Hej hej. Nyss vaknade jag och snart ska jag äta lite frukost.

Så här ser Jag ut idag :

  

 
 

Har bara mascara på mig ,,, men det får duga ;P

Lite av mina kläder

2011-04-18 / 21:07:15
Hej igen !

Det var en läsare som ville att jag skulle lägga upp några bilder på mina kläder. Och här har ni några av dem. Jag vill bara säga att min kamera är inte världens bästa så färgerna kanske inte blir som de är i verkligheten.

1.  

 
Ett linne från hm.se som jag älskar :)

2. 
    
ett par jeans som jag oxxå älskar. fast jag ser nu att det e ngt på kameralinsen, det e inte någon vit prick på byxerna. från www.hm.se

3. 
    
Jag älskar att ha slappa huvtröjor på mig :) Från hm.se

4. 
 
Jeans shorts som jag har börjat använda nu på det sistonde för det blir ju vår nu :)

5.
  
En tröja som jag tycker e riktig sommrig och söt.

6.
 
En fin klänning som jag hade på skolavslutningen förra sommaren.

7.
  
En stor och pösig tröja som är riktig härlig att ha på sig.

8.
   
Klänning från hm.se

9.
  
En utav mina favorit tröjor. Fårn hm.se

10. 
   
Jeans som är rätt långa men gillar dem ändå.

11. 
   
Ett svart linne med spets vid urigningen.

12.
   
En vanlig grå tröja.

13. 
   
Blå söt tröja.

14. 
  
Ett par mörja jeans som var ett riktigt fynd. 99 :- 

15.
   
Mysbyxer ;)

16.
   
Kjol, som egentligen är väldigt svart men det hände ngt med kameran.

17.
    
Brun kjol, kort och den e min favorit av mina kjolar.

18.
    
Jeans kjol.

19.
   
Blå fin, söt tröja.

20.
    
Kofta.

21. 
    
Lila huvtröja.

Så det var några av mina kläder. kommentera gärna vad ni tycker :)

Mitt smink

2011-04-18 / 19:23:22

Hej !

Jag tänkte skriva lite om mitt smink som jag har. Jag tänkte att någon kanske vill ha tips om vad som e bra och så :)

Foundation - Max Factor Colour adapt , skin tone adapting make-up.
                                                                                           



Mascara -
Max Factor False lash effect, Full lashes,natural look
                                                                                                        



Läppglans - Magic Pulp
                                             

Puder - Max Factor Creme Puff 
                                                        


Concealer - Face stockholm   
                                                  

Kajal ( om jag nu använder det... ) - Från frida-tidning
                                                                         

Det var lite av det jag använder , jag använder till exempel inte så mycket ögonskugga eller kajal egentligen.

                                                                                 
 

Vår dag

2011-04-18 / 18:47:20

Hej !

Idag är en riktig solig och härlig dag idag.

Först vaknade jag väll ungefär vid 8-9 nån gång. Sen var jag på datan sen gjorde mig i ordning och åt frukost. Sen så ringde jag Klara och så kom hon hit. Vi gick ut och så gick vi till stan, jag köpte glass (magnum strawberry). Mums. sen gick vi till Norra Hamnen och satt där och pratade och hade riktigt kul :D Fast när har vi inte det ? ;P Sen gick vi till Bokia och där köpte Klara ett spel. Vi gick hem och så körde vi det, sen åt jag och vi spelade stress och bluffstopp. Sen gick vi ut igen och vi gick ner till Norra Hamnen igen :D Och sen gick vi runt lite på stan och sen ner till Södra Hamnen. Sen åkte hon hem och jag gick hem till mig. Och nu sitter jag här och har precis ätit mackor.

Men imorron ska jag sova hos Klara :D Det ska bli riktigt kul :)



Outfit today ;)

Bombadera !

2011-04-17 / 19:19:25
Hej ;)

Idag har varit en helt underbar dag ! :D Ska bombadera med bilder ! :)

Jag och Klara var ute på en promenad till tenhultsbadet (tenhultsjön) Och hade jätte kul för vi hittade en flytbrygga som inte satt fast i den andra, elr jo den satt ju fast med ett rep och den satt vi på o pratade och hade kul :)


Jag :)


Klara

Och sen åkte vi ju hem till mamma och nu håller jag på att prata med finaste Klara. Och jag har duschat och nu ska jag bombadera er med bilder ! :)







Fin är vi, fin är vi :)


"brinnande" glas








Finaste Klara.


Jag :) I trääädet :)









Lånade brorsan gitarr :)



Bästa vännen någonsin <3



Ett par av mina nya skor, sen köpte jag ett par lime ljus gröna

Nu tror jag att det var de bilder jag ville lägga upp uppe. Men sen tog jag en tusental fler bilder ! :)


Kom in iaf

2011-04-16 / 22:06:24
Hej :)

Idag har varit en rolig dag :)

Först vaknade vi typ någon gång vid halv tio. Sen så pratade vi och sånt och sen åt vi frukost och så gjorde vi oss i ordning och sen så åkte vi till A6 ,ett köpcenter, där köpte jag en foundation :)
Sen åkte vi hem och då gick vi ut i skogen ( föresten vi är jag och Klara ) och så till Anasaland , en strand, och var i ett i håligt träd :D OCh tog bilder och sånt, riktigt kul faktiskt. Sen gick vi hem och käkade stuvade makaroner med falukorv. Sen gick jag o Klara upp på mitt rum och pratade och sånt ;) Och läste frågor och sånt och svarade på dem såklart. Sen , eller nu så sitter vi här nere vid datan och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra men ngt roligt blirre väll ;) Det kommer bilder sen när jag kommer hem :)

Vi ses

innan bilresan..

2011-04-15 / 12:23:20
Hej på er !!

Här kommer ett snabbt inlägg om dagen innan jag ska äta och sen åka iväg till pappa ;)

Först hade vi matte och då hade vi vikarie, vi körde matte tävlingar. Sen hade vi No och då lyssnade vi klart på ljudboken vi håller på att lyssna på. Och sen hade vi so och då skrev vi en massa. Men sen var skolan faktiskt slut, för vi hade inställt klassråd och projekt tid. Men jag hängde med Klara när hon skulle käka i skolan. Sen gick jag hem och nu håller jag på att göra pannkakor ;)  Senare kommer Klara och senare igen kommer Syrran och sen kommer pappa och då drar vi till Jönköping :) Men som jag sa igår så kanske jag kommer vara dålig på att blogga så ni får vänta tills efter helgen ;) då blir det nog som vanligt igen :)

Lägntar till imorron ;)

2011-04-14 / 21:19:52
Hej hej ;)

Idag har varit en helt okay dag :)

Först hade vi spanska och då hade vi läx-förhör. Och så körde vi bingo. Sen hade vi engelska och då hade vi oxxå läxförhör och tittade klart på Twilight. Sen hade vi svenska och sen hade vi lunch och då gjorde jag o Klara inte särskilt mycket. Men sen hade vi No och då kopplade vi och grejade med lampor och sladdar och batterier o sånt, kommer inte på vad det heter just nu. Men sen hade vi elevens val och jag har hemkunskap så vi bakade rulltårta och den var väll sådär jag gillar liksom inte rulltårta :P Men vad är det JAG gillar ?! :/ Men sen så slutade vi och då gic jag och Klara hem och jag lagade pannkakor och så åt jag sen gick jag och Klara till Norra Hamnen. Sen gick vi hem ungefär vid halv 7 någon gång för det blev kallt. och då körde vi en omgång stress och sen tittade vi på tv och sen var vi lite på datan. Men sen gick hon hem och då tittade jag mer på tv:n och så har jag inte gjort så mycket mer. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min bok ;) eller a Klara men ajja.

Imorgon ska jag åka till pappa och då hänger nämligen Klara med :D Det kommer bli riktigt kul. Och därför längtar jag till imorron. Men sen har vi även inställt klassråd och projekt tid. Så vi slutar kvart i 12.

Men eftersom jag åker till pappa kanske jag inte kommer vara så aktiv, jag tänker nämligen inte ta med min egna data. Men sen har ju pappa en data, fast då kommer jag inte ha några bilder. Men det löser sig, vi får se hur det blir med det.

Vi ses när Vi ses ;)




En bild från förra helgen men jag har inte tatt någon ny bild så det får bli denna.

Jogga

2011-04-13 / 18:44:39
Heej ! ;)

Jag var ute och jogga en stund förut det var därför det blev ett snabbt inlägg innan men sen så duschade jag lite och nu tittar jag på tv och ska äta toast :)





13/4 ..

2011-04-13 / 16:10:53
Hej !

Idag har varit en väldigt rolig dag faktiskt. :)

Först hade vi spanska sen hade vi gympa och sen hade vi lunch och sen hade vi träslöjd och jag gjorde inte särskilt mycke mer än att vara social och prata med Jacob och Klara och Hampus och annat.. ;P Sen hade vi so. Och sen hade vi inget mer.

Då gick jag och Klara hem vi spelade stress och jag åt och sen spelade vi mer och nu har hon gått till dansen.

Men vi ses ;)

Dagens Låt

2011-04-12 / 14:55:32


Är : Grenade- Bruno Mars

Vädret?!

2011-04-12 / 14:31:18
Hej !

Asså är det bara jag som är less på vårat väder eller ?! först är det sol och jööte fint väder men sen så kommer regnet och gör allt trist och grått.

Idag hade vi först spanska och då fick vi läxan som är till torsdag och så läste vi i genom kapitel 14, igen. Men sen hade vi matte och då jobbade vi med lappen vi fick igår, den blev jag klar med och sen fick vi som vara klara sätta oss i en grupp och göra ngn slaks uppgift tillsammans. Sen hade vi engelska och då hade vi vikarie,Rebecka. Och så tittade vi på Twilight. Sen hade vi lunch och sen hade vi svenska och då jobbade vi med  Lag och Rätt. Sen hade vi so och då svarade vi på frågor. Sen var skolan slut...

Så jag gick hem och just nu håller jag på att koka pasta .

Vårkänsla på Riktigt!

2011-04-11 / 19:45:51
Heej ! :)

Idag har varit en helt underbar dag :)

Först hade vi drama och då snackade vi om alkohol och sånt :/ oxxå fick vi göra en liten "pjäs" av olika saker.. :P
Sen hade vi matte och då bytte vi platser jag hamnade bredvid Alex. Sen hade vi lunch och sen hade vi idrott och då fick man välja lite allt möjligt typ. Antingen fick man spela brännboll med 7E eller så fick man spela fotboll eller så fick man springa. Jag och Klara valde att springa en sväng och vi sprang ner i Norra Hamnen och upp igen. Och sen efter idrotten skulle vi haft No men vi skulle till Aulan och så skulle våran rektor prata om pengar och sånt som går i sönder och sånt i skolan. Men sen hade vi No och sen hade vi svenska.

Sen gick jag hem och åt och sen kom Klara och vi gick till Norra Hamnen och guud vilket härligt väder vi har haft idag ! :) Vi hade fötterna i vattnet, lyssnade på musik och pratade och hade det helt enkelt härligt :)




Men sen gick jag hem till mig o hon till sig och så lagade jag lite pannkakor och nu sitter jag här och tittar lite på tv.




Fin bild tycker jag :)



En bild från går dagen :)

English ;)

2011-04-10 / 10:46:41
Hej !

Just nu sitter jag och pratar med Klara på msn, på engelska :P
Det e faktsikt rätt kul men snart ska jag upp till mormor och mina kusiner och moster.



Hade ingen bild från idag så det fick bli denna från igår.

Plasten

2011-04-09 / 18:05:31
Heej ;)

Nu har jag varit ute en stund igen, sparkat lite boll med kusinerna och syrran :) Kul. Och nu har jag precis kommit in och så när man kommer in på msn så e ju Klara inne ! :) så bra. Behövde snacke med henne. :)



Hääärligt väääder !

Fint väder ! :D

2011-04-09 / 14:15:21
Tjoo ;)

Nu har jag varit ute en stund i det fina vädret. 2 par nya skor blev det oxxå ;) tack mamma.

Jag var ute i parken med mina kusiner. Det var härligt. Gungade och lekte i sanden nu är man 3 år igen ;)



Gung gung :)




Mee :P lite suddig, men men

Bra!

2011-04-09 / 09:31:37


Det här är en riktigt duktig tjej. Frida Andersson heter hon och jag skulle vilja kunna sjunga lika bra som henne ;) ♥

Dagens Låt

2011-04-08 / 20:06:34


Är : Whip My Hair - Willow Smith


 

Tackar :)

2011-04-08 / 19:56:20
Hej på er ! :)

Idag har varit en kul dag.

Först hade vi matte i datasalen och körde Måneby ;) Sen hade vi No och sen hade vi so .. då svarade vi på frågor och sittade en bit på en film. Sen hade vi lunch och då åt jag kokosboll med Klara och så gick vi runt en sväng runt skolan ;P
Sen skulle vi haft klassråd och pt, Jag och Klara gick till D14 där vi skulle vara men där var det en lapp som det stod att vi skulle vara i A31 och dit kom Lotta, våran lärare, och sa att vi skulle vara i N2 så det blev en del byten , och jag och Klara sprang fram och tillbaka och sa till Alex,Jacob,Simon och Adam ;P Men sen så funkade inte det att lyssna på ljuddboken vi lyssnar på för det var inte tillräckligt med ljud där, så vi fick läsa våra egna böcker. Men sen var skolan slut och jag gick hem. Jag åt och sen gick jag upp till mormor där mina kusiner och moster har kommit. Sen gick vi ner en sväng hit och sparkade boll och sånt på gården och nu sitter vi inne och alla gör lite olika grejjer ;P

Och Tackar för alla kommentarer ;)



Jag idag 
 


Blå Himmel :)


Fotboll/Bandy boll


Knopparna slår ut ;)


Solen lyser.. :)

Tacksam

2011-04-07 / 19:45:43
Jag skulle varit tacksam om ni skriver vem det e där ni skriver kommentarer :)


Men jag och Klara var ute och gick förut och nu har jag käkat toast och tittat på tv. Imorron kommer min moster och mina kusiner hit ;)


________________________________________________________________________________________________

Jag Älskar Dej <3 Löööve Yaaa <3

Dagens Låt

2011-04-07 / 15:09:07


Är : Te Amo - Rihanna


Inställt :)

2011-04-07 / 15:04:37

Heej ;)

Idag har varit en helt okay dag.

Först hade vi spanska och då hade vi vikarie och så hade vi läx förhör,jag fick alla rätt :) och sen hade  i engelska och då hade vi oxxå ett läx förhör och sen tittade vi på Twilight ;P Sen hade vi svenska och sen hade vi lunch. DU tittade jag på när Skaftö killarna spelade biljard och sen när brastadkillarna spelade och sen spelade jag stress med Elin och Klara och sen Blohm :) Sen hade vi No och sen skulle jag haft hemkunskap ( elevensval) men det var inställt så jag gick hem och käkade och nu väntar jag på att Klara ska komma.



tyckte bilden var rätt cool :P

Dagens Låt

2011-04-06 / 16:31:24


Är : Life - Ulrik Munther

Onsdag :D

2011-04-06 / 16:28:29
Hej hej ;)

Idag har varit en rolig dag. Förutom vädret men det kan jag inte göra något åt.

Först hade vi spanska och då jobbade vi två och två med texten och så jobbade vi i workboken. Sen hade vi gympa och då körde vi höjd hopp och det suger jag på och jag hatar det verkligen ! Och det var en i klassen som klarade 1.35 tror jag och jag fattar inte hur han kan. Sen hade vi lunch och då käkade jag och Klara sen gick vi till uppehållsrummet och tittade på när skaftökillarna spelade biljard men sen spelade vi stress. Och så gick vi till träslöjden sen och jag hade inget för mig så jag gick runt och var social. Det funka faktiskt denna gången alla var rätt så sociala tillbaka. Jag, Klara, Roberto och Jacob satt ett tag och pratade om mobiler. Hmm.. och poliser såklart :P Sen så fick jag reda på att jag hade gått på samma dagis som Roberto. Jag kommer nämligen från brastad oxxå. :P Men sen fick jag och Klara inte vara kvar i träslöjden, jag vet inte varför så jag och KLara fick en kvart extra rast, vi gick runt och pratade vid skåpen. Men sen hade vi so och då pratade vi om "första människan" . Sen var det slut och då gick jag och Klara hem.

Vi körde lite stress och sen gick vi till Norra Hamnen. Och sen var hon tvungen att gå till dansen och då gick jag hem hit och nu sitter jag och tränar på engelskan tills imorn och spanskan tills imorn. Och snart hade jag tänkt att spela lite stress med syrran.








Mej :P


Prov igen :/

2011-04-05 / 19:42:23
Hej hej !! ;)

Idag har varit en helt okay dag, jag har skrattat så mycket så att jag har haft ont i magen. :P

Men först hade vi spanska, då hade vi vikarie,vi läste och jobbade vi workboken. Sen hade vi matte, då hade vi prov och då tror jag att det gick ganska okay. Men sen hade vi engelska och då hade vi också vikarie, vi fick sluta en halv timma tidigare :) Och sen hade vi lunch. Men sen hade vi svenska och då satt jag bara och var "social" och läste lite och pratade med Klara, för jag var klar med sagen vi skulle göra tills idag. Men sen hade vi so och då svarade vi på frågor för 4 klassare och jag fick 5 rätt av 10 XD jag känner mej rätt osmart kan man ju säga. Men sen hade vi inget med så jag och Klara gick hem till mig och vi satt och pratade och tittade på en film. Sen spelade vi lite stress och då kan man säga att vi skrattade en del, fast när gör vi inte det ? :P
Och nu har hon gått hem, snart ska jag käka lite sen ska jag träna lite på engelskan till på torsdag.



Denna har jag gjort, men e inte särskilt nöjd med den och hade ingen bättre bild :P

prov :/

2011-04-04 / 20:14:38

Heeej ;)

Idag har varit en okay dag.

Först hade vi drama och det var inte jätte kul denna gång. Men sen hade vi matte och då tränade vi inför provet vi har imorron. Sen hade vi lunch då käkade vi och sen gick vi in till uppehållsrummet. Sen hade vi no och då hade vi prov och jag tror det gick rätt okay. Och efter det hade vi svenska då fortsatte vi på våra sagor, Jag suddade ut heeela min och gjorde om så nu handlar den om en flicka som blir en sjöjungfru.

Men sen så gick jag och Klara hem vi pratade lite men sen gick vi ut en sväng. Sen gick vi hem igen och då så tittade vi lite på tv och sen skulle hon hem. Jag gjorde lite mat och nu sitter jag och tittar på tv.




Blåser en del oxxå... :/ Men solen kom ju i alla fall fram så det blev lite varmare och skönare.

Målar <3

2011-04-03 / 17:19:52
Här kommer bilder på vad jag brukar rita :



Sköldpaddor är lätt att rita ;) tycker de é söta :)



Jag e inte bra på att måla manga, men jag övar. ;)

Gjort slut på det andra

2011-04-03 / 16:50:38
Nu har jag ett nytt block, gjorde slut på det andra :P

Muffinsarna är klara :)

2011-04-03 / 15:09:27





Mums <3 Nu ska dom bara svalna och så får man hoppas på att de blev goda.

Muffins

2011-04-03 / 14:36:21


Muffinsarna står i ugnen smaskens ;)

Te Amo

2011-04-03 / 11:53:01

Om en droppe vatten var en kram,
skulle jag ge dig havet.
Om ett moln var en puss,
skulle jag ge dig himlen.
Om kärlek var värme,
skulle jag ge dig solen.

My heart is yours <3 Love you

Tears

2011-04-03 / 11:48:10

Tears is 1% water and 99% feelings



April

2011-04-03 / 10:20:47
Min kalender för April :



Gjord från : www.picjoke.net

Åskade ?

2011-04-03 / 10:07:27

God morgon ;)

Vaknade för ungefär för en tjugo minuter sedan.

Mamma berättade att det åskade inatt, men jag har inte hört något :P
Men idag vet inte jag inte vad jag ska hitta på ... hehe.

Men vi får se hur det blir. Det e ju inte direkt världens bästa väder heller :/



Denna vill jag ha som tavla :)

Godis

2011-04-02 / 18:33:06
tjoo ! ;)

nu har jag varit på stan och handlat godis :)



Geisha är gott !! :D



O den här är lika god , nästan mer faktiskt !!

P!nk

2011-04-02 / 13:32:46


Den här är oxxå bra :D

Låtar

2011-04-02 / 12:55:32
Nu kommer jag nog lägga upp en del musikvideos , för jag håller på o lyssnar igenom några bra. Och då vill jag att ni också kan få höra på vad jag lyssnar på ;)

Dagens skämt :

2011-04-02 / 12:42:39




Lille putte fick en hemmuppgift från sin fröken. Han skulle anteckna de första orden familjemedlemmarna sade till honom.
- Imorgon är det din tur, Putte. Sade lärarinnan.
Putte gick hem för dagen och gick in till sin mamma i köket, som stod och diskade. Putte skrämde henne så att hon tappade en tallrik.
- Fan! Skrek hon. Lille putte antecknade ordet.
Han gick in till sin pappa och började prata om vädret.
- Håll käften! Sade hans pappa, som var upptagen.
Putte antecknade och vandrade vidare till sin systers rum. Hon lyssnade på musik.
- Na na na na. Hon nynnade till låten. Han antecknade det. Han gick in till sin lillebror.
- Batman! Skrek han.
Nästa dag i skolan var det Puttes tur.
- Varsågod, sade lärarinan.
- Fan! Sade Putte.
- Vad säger du?
- Håll käften!
- Nu går du till rektorn!
- Na na na na.
- Vem tror du att du är?
- BATMAN!

Låt :

2011-04-02 / 12:29:09


Denna låten älskar jag att lyssna på men ibland kanske den inte passar in men va gör det då lyssnar du på den när du har lust ;)

En riktig sötis

2011-04-02 / 11:58:33

Jag kollade runt på google och så hittade jag den här sötisen, jag kunde inte motstå att visa den för er :


Kaniner är väll ändå alltid söta ? ;)

vad ska man hitta på ?

2011-04-02 / 08:56:09
Tjoo ! ;)

Vaknade nyss. Syrran maserade mig lite <3 ;) Och nu är jag hungrig så får nog bli lite yoghurt innan mamma vaknar sen blir det macka :) Men jag tittar på tv just nu i alla fall.

Åh... Jag har brytit av en nagel och det gör ont :/

Undra vad man ska hitta på idag... Det blir i alla fall lite plugg eftersom vi har No-prov på måndag och matte-prov på tisdag.



Jag, fast bilden är tagen igår. Har ignen "nyare".

1 April

2011-04-01 / 15:52:25
Tjoo ;)

Idag har varit en bra dag.

Först hade vi Matte och då gjorde vi repititionsuppgifter för vi har prov på tisdag. Och så lurade Lotta oss ( i alla fall några) med en lapp där det står en massa uppgifter och så står det att man ska läsa igenom ALLA frågor först , och det gör inte många, sista uppgiften står det : rita en cirkel och lämna in lappen till mig och ta en lång rast (elr ngt sånt). Jag gick på det. Jag började skriva tills uppgift 5-6 och så gick en massa och jag tänkte att hur fort gör de denna och sen kom jag på att det kan finnas frågor på baksidan så jag tittade och där stod det såklart :P Det roliga är ju att vi har gjort denna förut i 7:an. Haha :D
Men sen hade vi No och då tittade vi klart på filmen vi tittade på förra gången och så gick vi igenom instuderingsfrågorna till provet som vi har på Måndag. Sen hade vi So, då hade vi läxförhör och sen gick vi på tipspromenad ,i grupper, runt i skolan. Sen hade vi lunch och då gick vi och "åt" ( inte direkt åt ngt för det var inte gott mos) Sen gick vi till uppehållsrummet en stund sen gick vi till skåpen och där var Hampus , Julia och dem. Och så fick jag och Klara Hampus kokosboll :) Mums <3 Sen hade vi klassråd och Pt.

Och nu har jag ätit lite och har inte en aning om vad jag ska göra :/



Jag idag ^
             |
             |

Men jag kanske går på en liten promenad sen... Jag kommer nog in senare idag och skriver något mer.

Bye Bye så länge ;)